gerasbutas.LT -FUNKCIONALUS ISPLANAVIMAS

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

gerasbutas.LT -FUNKCIONALUS ISPLANAVIMAS

54 738,2 €
ID: 5670523
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 32

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Pašilaičiai
Statybos metai
2007
Aukštų skaičius
9
Aukštas
6
Plotas (kv.m.)
37
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Uždaras kiemas
Su sandėliuku
Su baldais

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS FUNKCIONALAUS IŠPLANAVIMO BUTAS !

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- ŠILTAS BUTAS, MAŽI ŠILDYMO KAŠTAI;

- GERA LANGŲ ORIENTACIJA;

- BALKONAS;

- UŽDARAS KIEMAS;

VIETA. Rami ir patogi vieta gyventi. Namas yra nauju namu kvartale su gerai isvystyta infrastruktūra. Netoliese įsikūrusios visos pilnaverčiam gyvenimui reikalingos įstaigos: parduotuvės, prekybos centras, mokyklos, darželiai, gydimo įstaiga.

SUSISIEKIMAS. Geras susisiekimas tiek viešuoju transportu, tiek ir nuosavu automobiliu. Netoli nuo namo yra autobusu stotelė, iš kur dažnai kursuoja 52 ir 60 autobusai. Miesto centras automobiliu pasiekiamas per 15 minučių.

NAMAS. Naujos statybos mūrinis namas. Rami bei tyli aplinka. Rakinama laiptinė, įrengta telefonspynė. Namo aplinką bei laiptines prižiūri namą administruojanti įmonė. Gera garso ir šilumos izoliacija. Erdviame ir uždarame namo vidiniame kieme yra įrengta vaikų žaidimo aikštelė. Saugi kaimynystė.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Automobiliai parkuojami šalia namo esančioje aikštelėje.

BENDRUOMENĖ. Kaiminystėje gyvena ramūs ir bendruomeniški kaimynai.

KOMUNIKACIJOS. Į butą atvestos visos pagrindinės komunikacijos – internetas, kabelinė televizija, telefono ryšys. Labai pigus šildymas, šalčiausiu metu šildymo sąskaitos nesiekė 200 Lt./Mėn.

IŠPLANAVIMAS. Patogiai ir funkcionaliai išplanuotas butas. Buto langai orientuoti vakarų kryptimi. Įėjus į butą patenkama į prieškambario erdvę su erdvia niša sieninei spintai. Iš prieškambario patenkama į erdvią virtuvės – svetainės erdvę, miegamajį bei bendrą vonios ir tualeto kambarį. Iš svetainės yra išėjimas į balkoną.

ĮRENGIMAS. Butas kokybiškai įrengtas. Grindys išklotos kokybišku parketu, taip pat plytelėmis, sienos dažytos. Faneruotos vidaus bei šarvinės išorinės buto durys. Sumontuoti kokybiški santechnikos prietaisai.

BALDAI. Butas parduodamas su visais jame esančiais baldais. Virtuvės baldai bei įmontuota buitine technika [šaldytuvas, šaldiklis, orkaitė/kaitlentė, skalbimo mašina ], svetainės minkšta dalimi, miegamojo lova, sieninėmis spintomis.

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai