gerasbutas.LT - FUNKCIONALUS ISPLANAVIMAS

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

gerasbutas.LT - FUNKCIONALUS ISPLANAVIMAS

82 541,7 €
ID: 5669212
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 15

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Pašilaičiai
Statybos metai
2008
Aukštų skaičius
9
Aukštas
2
Plotas (kv.m.)
63
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Uždaras kiemas
Su sandėliuku
Su baldais

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS ERDVUS BUTAS SU BALKONU !

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- SANDĖLIUKAS;

- GERA LANGŲ ORIENTACIJA;

- MAŽI ŠILDYMO KAŠTAI;

- UŽDARAS KIEMAS;

VIETA. Rami ir patogi vieta gyventi. Namas yra nauju namu kvartale su gerai isvystyta infastruktūra. Netoliese įsikūrusios visos pilnaverčiam gyvenimui reikalingos įstaigos: parduotuvės, prekybos centras, mokyklos, darželiai, gydimo įstaiga.

SUSISIEKIMAS. Geras susisiekimas tiek iviešuoju transportu, tiek ir nuosavu automobiliu. Netoli nuo namo yra autobusu žiedas, iš kur labai dažnai kursuoja įvairūs autobusai bei troleibusai. Miesto centras automobiliu pasiekiamas per 15 minučių.

NAMAS. Naujos statybos mūrinis namas. Namas yra akligatvyje, todėl aplink tylu ir ramu. Rakinama laiptinė, įrengta telefonspynė. Namo aplinką bei laiptines prižiūri namą administruojanti įmonė. Gera garso ir šilumos izoliacija. Erdviame namo vidiniame kieme yra įrengta vaikų žaidimo aikštelė.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Automobiliai parkuojami prie namo esančioje aikštelėje.

BENDRUOMENĖ. Kaiminystėje gyvena ramūs ir bendruomeniški kaimynai.

KOMUNIKACIJOS. Į butą atvestos visos pagrindinės komunikacijos – internetas, kabelinė televizija, telefono ryšys. Labai pigus šildymas, šalčiausiu metu šildymo sąskaitos buvo tik 280 Lt./Mėn.

IŠPLANAVIMAS. Patogiai ir funkcionaliai išplanuotas butas. Buto langai orientuoti pietryčių kryptimi. Įėjus į butą patenkama į prieškambarį su didele sienine spinta. Iš prieškambario patenkama į virtuvę, svetainę, miegamajį bei bendrą ir erdvų vonios ir tualeto kambarį. Tėvų miegamajame įrengta drabužinė. Iš svetainės yra išėjimas į balkoną. Iš balkono atsiveria gražus vaizdas, nes vaizdo neužstoja kiti daugiaaukščiai namai. Butas parduodamas KARTU su sandėliuku [ plius penki tūkstančiai litų ].

ĮRENGIMAS. Butas kokybiškai įrengtas. Grindys išklotos kokybišku laminatu, taip pat plytelėmis. Sienos dažytos. Faneruotos vidaus bei šarvinės išorinės buto durys. Sumontuoti kokybiški santechnikos prietaisai.

BALDAI. Butas parduodamas su virtuvės baldais bei įmontuota buitine technika [šaldytuvas, šaldiklis, orkaitė/kaitlentė, skalbimo mašina ], svetainės minkšta dalimi, valgomojo stalu su kėdėmis, miegamojo lova.

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai