gerasbutas.LT - FUNKCIONALUS ISPLANAVIMAS

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

gerasbutas.LT - FUNKCIONALUS ISPLANAVIMAS

97 022,7 €
ID: 5656247
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 13

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Žirmūnai
Statybos metai
2008
Aukštų skaičius
9
Aukštas
1
Plotas (kv.m.)
52
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Uždaras kiemas
Vieta automobiliui

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS FUNKCIONALAUS IŠPLANAVIMO BUTAS GEROJE VIETOJE !

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- GERA LANGŲ ORIENTACIJA;

- ŠILTAS BUTAS, EKONOMIŠKAS ŠILDYMAS;

- UŽDARAS KIEMAS;

- POŽEMINĖ PARKAVIMO VIETA;

- VIETA MIESTE;

VIETA. Strategiškai patogi vieta gyventi. Nors ir šalia miesto centro, tačiau gausiai apsupta gamtos vieta. Rami aplinka, nes namas yra atokiau nuo pagrindinių gatvių ir nesigirdi jokio triukšmo. Greitai ir patogiai pasiekiamas miesto centras ar kitos miesto dalys. Šalia vaikų darželiai, mokyklos, parduotuvės, sporto klubai.

SUSISIEKIMAS. Labai patogus susisiekimas tiek nuosavu automobiliu, tiek viešuoju transportu su bet kuria miesto dalimi. Tik 7 minutės automobiliu iki miesto centro ir tik 5 min. iki autobusų stotelės iš kur labai dažnai kursuoja įvairūs troleibusai bei autobusai.

NAMAS. Naujos statybos mūrinis namas. Tvarkinga ir rakinama laiptinė prižiūrima įsteigtos namo bendrijos, įrengta telefonspynė. Vidiniame ir uždarame namo kieme įrengta vaikų žaidimo aikštelė. Namas apsuptas brandžių medžių. Įrengtos vaizdo stebėjimo kameros.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Automobilis parkuojamas vidiniame namo kieme, kuriame visada rasite vietos savo automobiliui. Yra galimybė įsigyti požeminę parkavimo vietą [ plius dvidešimt tūkstančių litų ].

BENDRUOMENĖ. Kaiminystėje gyvena ramūs ir bendruomeniški kaimynai.

KOMUNIKACIJOS. Į butą atvestos visos pagrindinės komunikacijos – internetas, kabelinė televizija, telefono ryšys. Labai pigus šildymas, šalčiausiu metu šildymo sąskaitos buvo tik 60 Lt./Mėn.

IŠPLANAVIMAS. Patogiai ir funkcionaliai išplanuotas butas. Buto langai orientuoti pietų kryptimi, todėl butas yra labai šviesus ir šiltas. Įėjus į butą iškart patenkama į prieškambarį su erdvia sienine spinta, toliau miegamasis, erdvi svetainės – virtuvės erdvė bei tualeto ir vonios kambarys. Butui priklauso vieno aro žemės sklypas aptvertas ir apsodintas gyvatvore. Išėjimas į sklypą yra iš svetainės ir miegamojo kambarių, galima įsirengti terasą.

ĮRENGIMAS. Butas kokybiškai įrengtas ir prižiūrėtas. Grindys išklotos uosio parketu, taip pat plytelėmis. Šildomos grindys vonios kambaryje. Sienos dažytos bei dekoruotos tapetais. Sumontuoti plastikiniai langai su stiklo paketais. Medinės vidaus bei šarvinės išorinės buto durys. Įrengta apsaugos sistema.

BALDAI. Butas parduodamas su integruotais baldais bei buitine technika.

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai