gerasbutas.LT - DVIEJŲ KAMBARIŲ BUTAS RENOVUOTAME NAME!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

gerasbutas.LT - DVIEJŲ KAMBARIŲ BUTAS RENOVUOTAME NAME!

57 634,4 €
ID: 5722001
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Naujamiestis
Statybos metai
2014
Aukštų skaičius
5
Aukštas
1
Plotas (kv.m.)
44
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Su sandėliuku
Su baldais

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS DVIEJŲ KAMBARIŲ BUTAS RENOVUOTAME NAME!

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- PIGUS ŠILDYMAS;

- NAUJAI ĮRENGTAS;

- LANGAI Į DVI PASAULIO PUSES;

- RENOVUOTAME NAME;

- SU VISAIS BALDAIS;

- AKTYVI NAMO BENDRIJA.


VIETA. Patogi vieta gyventi, kuri nuo miesto centro nutolusi tik per kelis kilomentrus. Namo teritorijoje sukurta gera infrastruktūra, gausu: mokyklų, darželių, prekybos centrų, gydimo įstaigų. Netoli namo yra Vingio parkas, kuriame galėsite pasivaikščioti, važinėti dviračiu ar pasportuoti.

SUSISIEKIMAS. Šalia namo esančiose stotelėse kursuoja: 2G, 21, 22, 23, 29, 54 autobusai bei 4, 6, 12, 14, 15, 16 troleibusai. Taigi vieta labai patogi norint pasiekti bet kurią vietą Vilniuje viešuoju transportu.

NAMAS. Senos statybos namas, kuriame šiuo metu vyksta renovacija. Naujai renovuotas ir apšiltintas fasadas ir stogas. Naujai įstiklinti balkonai. Laiptinės durys naujai pakeistos – su kodine spyna. Namo aplinka sutvarkyta, šalia namo įrengta vaikų žaidimo aikštelė. Namo gyventojai ramūs ir bendruomeniški.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Šalia namo esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje visados rasite vietą pasistatyti savo automobiliui.

KOMUNIKACIJOS. Į butą įvestos visos reikalingos komunikacijos: kabelinė televizija, internetas, telefono ryšys. Butas yra šiltas. Maži šildymo kaštai.

IŠPLANAVIMAS. Funkcionalus išplanavimas – du atskiri kambariai, orientuoti į dvi pasaulio šalis. Iš didesniojo kambario (svetainės) galima patekti į įstiklintą balkoną. Virtuvės kambarys yra izoliuotas, tualeto /vonios kambarys – bendroje erdvėje.

ĮRENGIMAS. Kokybiškai įrengtas butas, su visas baldais bei buitine technika. Buto grindys išklotos laminuota grindų danga. Langai visame bute pakeisti - plastikiniai. Naujas virtuvės komplektas. Tvarkingas vonios/tualeto kambarys.

BALDAI. Butas parduodamas su baldais ir buitine technika.

KREDITAVIMO SĄLYGOS. Šiam nekilnojamajam turtui įsigyti galime pasiūlyti išskirtines banko būsto kreditavimo sąlygas. PLAČIAU APIE TAI – bustokreditavimas.LT

Daugiau PANAŠIŲ ir NESKELBIAMŲ butų pasiūlymų RASITE – gerasbutas.LT

NEMOKAMAS būsto VERTĖS nustatymas – bustoverte.LT

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai