GERASBUTAS.LT - DUJINIS ŠILDYMAS

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

GERASBUTAS.LT - DUJINIS ŠILDYMAS

101 077 €
ID: 5625517
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 14

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Statybos metai
2002
Aukštų skaičius
6
Aukštas
3
Plotas (kv.m.)
73
Kambarių skaičius
3
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Dujinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Uždaras kiemas
Vieta automobiliui
Su baldais

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS KOKYBIŠKAI ĮRENGTAS BUTAS SU ITIN EKONOMIŠKU ŠILDYMU!

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- AUTONOMINIS DUJINIS ŠILDYMAS [ŠILDYMO SĄSKAITA IKI 300LT];

- KOKYBIŠKAI ĮRENGTAS BUTAS;

- FUNKCIONALUS IŠPLANAVIMAS;

VIETA. Labai patogi gyventi vieta. Namas stovi atokiau nuo gatvių triukšmo, aplink nėra senos statybos namų, vos keturi nauji namai šalia miško. Netoliese yra visos, patogiam gyvenimui reikalingos įstaigos – parduotuvės, bankai ir kt. Netoli yra ir kelios, gerai vertinamos mokyklos bei vaikų darželiai, čia pat Mykolo Riomerio universitetas.

SUSISIEKIMAS. Vos už keliasdešimt metrų yra viešojo transporto stotelė, kur nuolat kursuoja įvairūs autobusai. Patogus susisiekimas su įvairiomis Vilniaus miesto dalimis tiek ir nuosavu transportu Geležinio Vilko ar Ateities gatvėmis. Iki miesto Centro vos trys kilometrai.

NAMAS. Kokybiškas mūrinis namas. Itin storos namo sienos [80cm] ypatingai pasižymi šilumos varža. Namas patrauklios architektūros, du namai suformuoja jaukų vidinį kiemą. Tvarkingos namo laiptinės. Šalia namo yra vaikų žaidimų aikštelė.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Šalia namo yra pakankamai erdvi automobilių parkavimo aikštelė. Yra galimybė įsigyti požeminį garažą [+ trisdešimt tūkstančių litų].

BENDRUOMENĖ. Ypatingai tvarkingi ir bendruomeniški kaimynai. Dauguma gyventojų šeimos.

KOMUNIKACIJOS. Autonominis dujinis buto šildymas. Bute yra dujinis katilas, todėl šildymą galima įsijungti ar išsijungti kada panorėjus. Buto šildymo išlaidos šalčiausiais žiemos mėnesiais nesiekia kelių šimtų litų. Bute yra šviesolaidis internetas, kabelinė televizija.

IŠPLANAVIMAS. Funkcionalus buto išplanavimas. Įėjus į butą rasime holą, erdvi svetainė atskirtą nuo virtuvės, tualetas ir vonia atskiri, yra įrengta gana erdvi drabužinė. Bute yra du miegamieji. Yra balkonas. Dauguma buto langų orientuoti pietų kryptimi, todėl butas šviesus ir saulėtas. Miegamieji kambariai orientuoti į rytus.

ĮRENGIMAS. Kokybiškai ir pilnai įrengtas butas. Grindys – natūralus parketas, medžio masyvo durys, apgalvotai ir jaukiai įrengtas apšvietimas, derančios tarpusavyje spalvos. Šarvinės buto durys, plastikiniai langai. Bute yra užuolaidos, romanetės.

BALDAI. Butas parduodamas su visais jame esančiais baldais. Įmontuojami virtuvės baldai su buitine technika, drabužinės įranga, miegamieji kambariai su visais baldais, kokybiška vonios kambario ir tualeto santechnika.

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai