gerasbutas.LT - butas gamtos apsuptyje

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

gerasbutas.LT - butas gamtos apsuptyje

118 455 €
ID: 5628792
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Santariškės
Statybos metai
2005
Aukštų skaičius
3
Aukštas
2
Plotas (kv.m.)
63
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Su baldais

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS EKONOMIŠKAS, GERO IŠPLANAVIMO BUTAS SANTARIŠKĖSE!

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- MODERNUS IR KOKYBIŠKAS ĮRENGIMAS;

- RAMI IR SAUGI GYVENVIETĖ;

- AUTONOMINIS ŠILDYMAS;

- STILINGAS ĮRENGIMAS;

- SU BALKONU;

VIETA. Namas pastatytas išties išskirtinėje vietovėje. Šalia miškai, parkeliai, pasivaikščiojimo takai, vandens telkiniai – ideali vieta ramiam gyvenimui ir poilsiui. Nors ir gamtos apsuptyje, čia arti rasite visus reikalingus objektus – parduotuves, prekybos centrus, gydymo, ugdymo įstaigas.

SUSISIEKIMAS. Su visais miesto rajonais lengva susisiekti. Kelios minutės kelio nuo namo yra viešojo transporto stotelė, pro ją pravažiuoja keli autobusai vežantys link miesto centro.

NAMAS. Mažaaukštės, kokybiškos, statybos mūrinis namas. Rakinamos, tvarkingos ir prižiūrimos laiptinės. Aplinka čia taip pat itin išpuoselėta. Šalia yra žaidimų aikštelės vaikams, suoleliai poilsiui, daug žaliosios zonos, kuri visuomet yra prižiūrima.

BENDRUOMENĖ. Čia gyvena ramūs ir savo namus mylintys kaimynai. Palaikydami glaudžius ryšius jie sukuria saugią aplinką sau ir kaimynams.

KOMUNIKACIJOS. Bute visos reikalingos komunikacijos – telefono linija, televizija, internetas. Bute yra reguliuojamas šildymas dėl to čia itin mažos šildymo išlaidos.

IŠPLANAVIMAS. Įėjus į butą – prieškambaris, kairėje pusėje sieninė rūbų spinta, bendras vonios ir tualeto kambarys. Erdvus miegamasis su sienine slankiojančių durų sistemos spinta. Svetainės ir virtuvės zonos sujungtos, iš čia yra įšėjimas į erdvų balkoną. Langai bute orientuoti pietų ir vakarų kryptimis, todėl butas jaukus ir šiltas.

ĮRENGIMAS. Butas įrengtas stilingai, sukuriant modernų ir ekologišką dizainą. Virtuvėje sumontuota aukštos kokybės buitinė technika, yra indaplovė. Svetainėje lubos pusiau atidengtos – matosi originalios perdangos, tai sukuria ypatingą atmosferą bute. Svetainės erdvėje išklotas kokybiškas ąžuolinis parketas, miegamajame – natūralaus lino pluošto kiliminė danga.

BALDAI. Butas parduodamas su visais jame esančiais baldais (virtuvės įranga, svetainės ir miegamojo baldai)

KREDITAVIMO SĄLYGOS. Šiam nekilnojamajam turtui įsigyti galime pasiūlyti išskirtines banko būsto kreditavimo sąlygas. PLAČIAU APIE TAI – bustokreditavimas.LT

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai