gerasbutas.LT - AUKŠTOS LUBOS

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

gerasbutas.LT - AUKŠTOS LUBOS

95 285 €
ID: 5686267
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Pašilaičiai
Statybos metai
2003
Aukštų skaičius
7
Aukštas
6
Plotas (kv.m.)
77
Kambarių skaičius
3
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Vieta automobiliui
Aukštos lubos
Su baldais

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS ERDVUS TRIJŲ KAMBARIŲ BUTAS!

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- AUTONOMINIS - DUJINIS ŠILDYMAS;

- PER DU AUKŠTUS;

- SU DVIEM BALKONAIS;

- LANGAI ORIENTUOTI Į RYTUS IR VAKARUS;

- ŠVIESUS;

- PATOGIAI IŠPLANUOTAS;

- SU POŽEMINIU GARAŽU.

VIETA. Itin patogi vieta gyventi. Pat namas atoliau nuo pagrindinės gatvės, todėl nesigirdi gatvės triukšmo. Aplinkui visi reikalingiausi miesto infastuktūros objektai – prekybos centras “BIG”, kitos parduotuvės, mokyklos, darželiai, gydymo įstaigos. Čia nemažai žalumos, medžių, žaidimų aikštelės vaikams, pasivaikščiojimo takai.

SUSISIEKIMAS. Pora minučių kelio iki viešojo transporto stotelių. Pro jas kursuoja įvairaus maršruto autobusai, bei greitieji autobusai, kurie per 15 min. nuveža iki miesto centro.

NAMAS. Naujos, kokybiškos statybos mūrinis namas. Pasižymi itin gera šilumos bei garso izoliacija. Tvarkingos ir rakinamos laiptinės su telefonspynėmis, Jūsų saugumui užtikrinti. Namą ir aplinką prižiūri administruojanti įmonė.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Automobilis parkuojamas prie namo esančioje uždaroje stovėjimo aikštelėje arba požeminiame garaže [kaina papildomai trisdešimt tūkstančių].

KOMUNIKACIJOS. Į butą atvestos visos komunikacijos: internetas, televizija, telefono linija. Kadangi bute yra DUJINIS KATILAS, sąskaitos už šildymą yra labai mažos. Žinoma, tai patogu, nes visuomet galite reguliuoti norimą tempertūrą kambariuose.

IŠPLANAVIMAS. Buto erdvės išdėstytos per du aukštus, yra trys kambariai. Vienas iš jų – svetainė sujungta su virtuve. Kiti du – izoliuotas miegamasis kambarys pirmame aukšte, bei kitas antrame aukšte, izoliuotas nuo bendros buto erdvės, slankiojančių durų sistema. Iš svetainės yra išėjimas į balkoną, iš vieno iš miegamųjų – taip pat. Bute yra bendras vonios bei tualeto kambarys. Aukštos lubos.

ĮRENGIMAS. Butas įrengtas tikrai kokybiškai. Bute išklotos medinės grindys iš pušies medžio masyvo, nuolatos tamsesniu lauku. Išorinės lauko durys – šarvinės. Langai plastikiniai, su vieno stiklo paketu. Vonios kambarys išklotas plytelėmis. Buto sienos dažytos šviesiais dažais.

BALDAI. Butas parduodamas su visais baldais ir buitine technika: virtuvės komplektas su įmontuota įranga, šaldytuvas, svetainės minkštieji baldai, miegamojo lovos.

KREDITAVIMO SĄLYGOS. Šiam nekilnojamajam turtui įsigyti galime pasiūlyti išskirtines banko būsto kreditavimo sąlygas. PLAČIAU APIE TAI – bustokreditavimas.LT

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai