gerasbutas.LT - 4K BUTAS GEROJE VIETOJE

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

gerasbutas.LT - 4K BUTAS GEROJE VIETOJE

70 956,9 €
ID: 5621527
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Šeškinė
Statybos metai
1979
Aukštų skaičius
9
Aukštas
6
Plotas (kv.m.)
80
Kambarių skaičius
4
Statybos tipas
Blokinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Su sandėliuku
Su baldais

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS ERDVUS 4 KAMBARIŲ BUTAS GEROJE VIETOJE !

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- NEKAMPINIS;

- PIGUS ŠILDYMAS;

- TAMSUS KAMBARYS;

- 3 ĮSTIKLINTI BALKONAI;

- RŪSYS;

- GERA LANGŲ ORIENTACIJA – RYTAI, VAKARAI;

- IŠVYSTYTA INFRASTRUKTŪRA;


VIETA. Patogi ir gera vieta gyventi. Infrastruktūra čia ypač išvystyta. Gausus prekių ir paslaugų asortimentas. Vos už 10 min. pėsčiomis PC „Akropolis“. Netoli įsikūrę ugdymo, mokymo, gydymo įstaigos, bei visos kitos patogiam gyvenimui reikalingos įstaigos. Namas yra atokiau nuo pagrindinių gatvių tad nesigirdi automobilių keliamo triukšmo. Vidiniame kieme įrengta vaikų žaidimo aikštelė, suoleliai, daug žalumos. Rami ir tvarkinga aplinka.

SUSISIEKIMAS. Susisiekimo atžvilgiu strategiškai patogi vieta gyventi. Miesto centrą ir kitus mikrorajonus lengvai pasieksite tiek nuosavu tiek visuomeniniu transportu. Aplink išsidėstę viešojo transporto stotelės, iš kurių kursuoja šie autobusai: 3G, 5, 24, 40, 43, 52, 56, 60. Miesto centrą viešuoju transportu pasieksite vos per 15 min.

NAMAS. Namas tvarkingas. Laiptinės rakinamos, įmontuotos telefonspynės. Laiptinės suremontuotos, švarios. Yra liftai. Aplinką ir tvarką prižiūri administruojanti įmonė.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Automobilio parkavimui skirta antžeminė parkingo aikštelė šalia namo. Čia visuomet rasite vietos savo automobiliui.

BENDRUOMENĖ. Kaimynai ramūs ir bendruomeniški.

KOMUNIKACIJOS. Į butą atvestos visos gyvenimui reikalingos komunikacijos: televizija, internetas, telefono linija. Buto langai orientuoti į ryts ir vakarus, tad saulės šviesos daug visą dieną. Butas šiltas ir ekonomiškas. Šalčiausiu metu šildymo sąskaitos nesiekė 450 LT.

IŠPLANAVIMAS. Butas funkcionaliai išplanuotas. Įėjus patenkama į erdvų prieškambarį, iš kurio yra suprojektuoti įėjimai į kitas zonas. Visi kambariai izoliuoti. Virtuvė uždara. San.mazge vonios ir tualeto kambariai įrengti atskirai. Bute yra trys balkonai, du iš jų įstiklinti. Suprojektuotas tasmus kambarėlis. Butui priklauso rūsys.

ĮRENGIMAS. Butas įrengtas tvarkingai. Dvejuose kambariuose prieš 3 metus atliktas EURO remontas. Grindys išklotos parketine grindų danga, viename kambaryje išklotas laminuotas. Virtuvėje ir san.mazge sudėtos akmens masės plytelės. Sienos dažytos, viename kambaryje tapetuotos. Vonioje ir tualete sienos išklijuotos keramikinėmis plytelėmis.

BALDAI. Butas parduodamas su įmontuotais virtuvės baldais bei buitine technika, svetainės komplektu.

KREDITAVIMO SĄLYGOS. Šiam nekilnojamajam turtui įsigyti galime pasiūlyti išskirtines banko būsto sąlygas. PLAČIAU APIE TAI – bustokreditavimas.LT

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai