Gerasbutas.LT - 4 K. BUTAS PRESTIŽINĖJE VILNIAUS GATVĖJE!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Gerasbutas.LT - 4 K. BUTAS PRESTIŽINĖJE VILNIAUS GATVĖJE!

136 121 €
ID: 5708429
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 19

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Senamiestis
Statybos metai
1940
Aukštų skaičius
5
Aukštas
5
Plotas (kv.m.)
98
Kambarių skaičius
4
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Vieta automobiliui
Su sandėliuku
Aukštos lubos

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS 4 K. BUTAS PRESTIŽINĖJE VILNIAUS VIETOJE AUTENTIŠKAME MŪRINIAME NAME!


PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- PRESTIŽINĖJE VIETOJE ESANTIS AUTENTIŠKAS MŪRINIS NAMAS;

- AUTENTIŠKI KOKLINIAI PEČIAI – GALIMYBĖ ĮSIRENGTI ŽIDINĮ;

- FUNKCIONALUS IŠPLANAVIMAS, AUKŠTOS LUBOS;

- NAUJAI SUREMONTUOTAS NAMO STOGAS;

- TVARKINGA LAIPTINĖ IR NAMO APLINKA;


VIETA. Namas yra prestižinėje Vilniaus vietoje, šalia Gedimino prospekto. Lukiškių aikštė, Lietuvos Respublikos Seimas, Neries upė yra pasiekiami vos per 2 minutes pėsčiomis nuo senoviško ramaus gyvenamųjų namų kvartalo. Aplinkui jaukios Vilniaus Senamiesčio gatvelės, gražiausios Vilniaus bažnyčios, restoranai ir Senamiesčio atmosfera.

SUSISIEKIMAS. Labai patogus susisiekimas ir išvystyta infrastruktūra. Netoli namo yra net kelios viešojo transporto stotelės, nuolat kursuoja visuomeninis transportas įvairiomis Vilniaus miesto kryptimis. Patogus susisiekimas čia ir automobiliu, bet kurią Vilniaus miesto vietą pasiekti galima gana greitai, renkantis net kelis kelius.

NAMAS. Autentiškas mūrinis namas su rakinama laiptine ir telefonspyne. Tvarkingas namo fasadas, vamzdynas, prižiūrima elektros instaliacija, naujai suremotuotas namo stogas. Prižiūrimas ir sutvarkytas, plytelėmis grįstas vidinis namo kiemas. Yra rūpinamasi namo aplinka, šildymo sistemomis ir visu namo administravimu. Rakinamoje namo laiptinėje seni langai pakeisti į naujus plastikinius. Storos namo sienos, todėl žiemą šilta (+22 laipsniai), o karštą vasarą - vėsu.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Parkuoti automobilį galima uždarame (su šlagbaumu) vidiniame namo kieme, taip pat, prie namo yra kelios automobilių stovėjimo aikštelės, visuomet galima rasti laisvos vietos, kur pastatyti automobilį.

BENDRUOMENĖ. Bendruomeniški ir ramūs kaimynai. Name gyvena pasiturintys žmonės, todėl namas yra labai prižiūrėtas.

KOMUNIKACIJOS. Į butą atvestos visos komunikacijos - internetas, kabelinė televizija, telefonas. Name įvestas centrinis šildymas.

IŠPLANAVIMAS. Itin erdvus butas. Būsto erdvumą sukuria aukštos lubos ir funkcionalus išplanavimas. Įėjus į butą – prieškambaris, 4 izoliuoti kambariai. Butas turi dvi nedidelio ploto virtuves ir du vonios ir tualeto kambarius. Būsto išplanavimą galima keisti pagal poreikį, nes vidinės buto sienos nėra atraminės. Yra galimybė įsirengti du mažesnio ploto butus, su dvejais atskirais įėjimais. Galimybė įsirengti balkoną.

ĮRENGIMAS. Buto sienos dažytos, ant lubų išliko autentiški secesijos architektūrai būdingi lipdiniai. Medžio masyvo buto grindys. Medinės vidinės buto durys, išorinės - šarvinės. Autentiški mediniai buto langai. Bute yra du dideli pečiai su autentiškais kokliai, yra galimybė įsirengti du židinius.

Daugiau PANAŠIŲ ir NESKELBIAMŲ butų pasiūlymų RASITE – gerasbutas.LT

NEMOKAMAS būsto VERTĖS nustatymas – bustoverte.LT

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai