Gerasbutas.LT - 3 K. BUTAS PRESTIŽINĖJE VILNIAUS VIETOJE!!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Gerasbutas.LT - 3 K. BUTAS PRESTIŽINĖJE VILNIAUS VIETOJE!!

173 418 €
ID: 5682205
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Senamiestis
Statybos metai
1998
Aukštų skaičius
4
Aukštas
3
Plotas (kv.m.)
92
Kambarių skaičius
3
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Uždaras kiemas
Vieta automobiliui
Aukštos lubos
Su baldais

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS ERDVUS BUTAS MŪRINIAME NAME PRESTIŽINĖJE GATVĖJE!

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- VERTINAMAS MŪRINIS NAMAS;

- PRESTIŽINĖJE VILNIAUS VIETOJE;

- ŽIDINYS, PARKETAS, MEDINĖS DURYS;

- FUNKCIONALUS IŠPLANAVIMAS;

- UŽDARAS KIEMAS SU BUDINČIU SARGU;

VIETA. Namas yra vienoje labiausiai prestižinių Vilniaus vietų, netoli Vingio parko. Miesto Centras, Senamiestis ir Vingio parkas yra pasiekiami vos per 10 minučių pėsčiomis nuo ramaus gyvenamųjų namų kvartalo. Šalia daug žaliųjų zonų – poilsio vietų laisvalaikiui, pasivaikščiojimo takų, sporto aikštynų. Taip pat arti rasite tai, ko reikia patogiam gyvenimui – parduotuves ir poliklinikas, gerai vertinamas mokyklas ir gimnazijas, vaikų darželius, sporto klubus. Miesto Centrą pasieksite vos per kelias minutes.

SUSISIEKIMAS. Labai patogus susisiekimas ir išvystyta infrastruktūra. Netoli namo yra net kelios viešojo transporto stotelės, nuolat kursuoja visuomeninis transportas įvairiomis Vilniaus miesto kryptimis. Važiuoja autobusai, greitieji autobusai ir troleibusai. Patogus susisiekimas čia ir automobiliu, bet kurią Vilniaus miesto vietą pasiekti galima gana greitai, renkantis net kelis kelius.

NAMAS. Tvarkingas mūrinis namas su rakinama laiptine ir uždaru vidiniu kiemu. Aplinkui yra įtaisytos filmavimo kameros, namo kieme yra visą parą budintis sargas. Yra rūpinamasi namo aplinka, šildymo sistemomis ir visu namo administravimu. Nors namas yra miesto širdyje, tačiau jame yra labai tylu, nesigirdi jokio gatvės triukšmo.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Prie namo yra net kelios automobilių stovėjimo aikštelės, visuomet galima rasti laisvos vietos, kur pastatyti automobilį. Taip pat, po namu yra automobilių parkavimo aikštelė, kurioje galima išsinuomoti ar įsigyti automobilio parkavimo vietą.

BENDRUOMENĖ. Bendruomeniški ir ramūs kaimynai. Name gyvena pasiturintys žmonės, todėl namas yra labai prižiūrėtas.

KOMUNIKACIJOS. Į butą atvestos visos komunikacijos - internetas, kabelinė televizija, telefonas. Name įvestas autonominis šildymas, šalčiausią mėnesį neviršija 300 litų.

IŠPLANAVIMAS. Aukštesnės nei standartinės buto lubos, todėl butas atrodo labai didelis. Įėjus į butą – erdvus prieškambaris [17m2], izoliuota šviesi svetainė [25m2], 2 atskiri miegamieji kambariai [18m2] ir [16m2]. Erdvi buto virtuvė [10m2]. Vonia ir tualetas atskirai. Buvo erdves galima keisti pagal savo norus. Buto langai orientuoti į pietinę ir vakarinę puses.

ĮRENGIMAS. Butas yra kokybiškai įrengtas. Buto sienos dažytos ir tapetuotos, grindys išklotos nauju parketu. Jaukiai ir gausiai įrengtas buto apšvietimas. Plastikiniai trijų stiklų (dviejų stiklo paketų) buto langai, todėl bute itin šilta. Vidaus durys medinės, išorinės buto durys - šarvinės. Nauji vamzdynai, nauja elektros instaliacija. Tvarkingas vonios ir tualeto kambarys, kokybiška santechnika. Bute yra įrengtas kokybiškas židinys, naujas kondicionierius, šildomos grindys.
BALDAI. Butas parduodamas su virtuvės baldų komplektu ir buitine technika (kaitlente, orkaite, gartraukiu, šaldytuvu, kondicionieriumi).

MOKĖJIMO SĄLYGOS. Šiam nekilnojamajam turtui įsigyti galime pasiūlyti išskirtines banko būsto mokėjimo sąlygas. PLAČIAU APIE TAI – bustokreditavimas.LT

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai