gerasbutas.LT - 2K BUTAS PRESTIŽINĖJE VIETOJE

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

gerasbutas.LT - 2K BUTAS PRESTIŽINĖJE VIETOJE

62 268,3 €
ID: 5607769
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 70

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Žirmūnai
Statybos metai
1986
Aukštų skaičius
9
Aukštas
4
Plotas (kv.m.)
50
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Blokinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS DVIEJŲ KAMBARIŲ BUTAS PRESTIŽINĖJE VIETOJE !

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- FUNKCIONALIAI IŠPLANUOTOS PATALPOS;

- ĮSTIKLINTAS BALKONAS;

- PIGUS ŠILDYMAS;

- NEKAMPINIS BUTAS;

- ARTI MIESTO CENTRO;

- GERA INFRASTRUKTŪRA;

VIETA. Itin patogi vieta gyventi, gerai vertinamame Žirmūnų mikrorajone. Namas pastatytas arti miesto centro, tačiau tuo pačiu atokiau nuo pagrindinių gatvių, tad nesigirdi automobilių keliamo triukšmo. Rami ir sutvarkyta aplinka. infrastruktūros atžilgiu tai ypač gera vieta. Aplink įsikūrę prekybos, centrai, mokymo, ugdymo bei gydymo centrai. Taip pat arti Tuskulėnų rimties parkas, bet kada galima ramiai ar aktyviai praleisti laisvalaikį gamtos apsuptyje.

SUSISIEKIMAS. Susisiekimo atžvilgiu strategiškai gera vieta gyventi. Iki miesto centro nueiti galima ir pėsčiomis vos per 15 min. Automobiliu ar visuomeniniu transportu lengvai pasieksite visus Vilniaus rajonus. Viešojo transporto stotelės išsidėsčiusios netoliese, iš čia kursuoja autobusai: 4G, 5, 27, 34, 37, bei troleibusai: 3, 9, 12, 14, 17, 19, 20.

NAMAS. Namas blokinis. Laiptinės tvarkingos, rakinamos kodine spyna. Visą aplinką ir laiptines prižiūri administruojanti įmonė. Name įrengtas liftas.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Automobilio parkavimui skirta šalia namo esanti stovėjimo aikštelė.

BENDRUOMENĖ. Kaimynai ramūs, tvarkingi ir bendruomeniški.

KOMUNIKACIJOS. Į butą atvestos visos gyvenimui reikalingos komunikacijos: televizija, internetas, telefono linija. Butas ne kampinis, tad šiltas ir ekonomiškas. Mažos šildymo išlaidos, šalčiausiu metu iki 300 LT.

IŠPLANAVIMAS. Funkcionaliai išplanuotos visos erdvės. Įėjus į butą patenkama į erdvų prieškambarį , iš kurio yra suprojektuoti atskiri įėjimai į kiekvieną patalpą. Kambariai izoliuoti, virtuvė tai pat uždara. San.mazge vonia ir tualetas įrengti atskirai. Iš miegamojo kambario yra patekimas į balkoną, jis įstiklintas.

ĮRENGIMAS. Butas tvarkingas, tačiau remontuotinas, tad yra galimybė įsirengti jį pagal savo reikalavimus. Grindys išklotos medinėmis lentelėmis, sienos kambariuose tapetuotos, virtuvėje dažytos. Pakeistos išorinės buto durys, įmontuotos šarvinės. Buto langai plastikiniai, su stiklo paketu. Visi langai orientuoti į vidinį kiemą, pietrytinę pusę. Saulės šviesa butą pripildo visą pusdienį, tad kambariuose šilta ir jauku.

KREDITAVIMO SĄLYGOS. Šiam nekilnojamajam turtui įsigyti galime pasiūlyti išskirtines banko būsto sąlygas. PLAČIAU APIE TAI – bustokreditavimas.LT

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai