gerasbutas.LT - 2K. BUTAS MŪRINIAME NAME

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

gerasbutas.LT - 2K. BUTAS MŪRINIAME NAME

70 956,9 €
ID: 5675514
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 25

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Antakalnis
Statybos metai
1967
Aukštų skaičius
5
Aukštas
4
Plotas (kv.m.)
51
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Centrinis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Su sandėliuku
Su baldais

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS DVIEJŲ KAMBARIŲ BUTAS PRESTIŽINĖJE VIETOJE !

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- FUNKCIONALIAI IŠPLANUOTOS PATALPOS;

- PIGUS ŠILDYMAS;

- NEKAMPINIS BUTAS;

- GERA LANGŲ ORIENTACIJA – RYTAI, VAKARAI;

- ARTI MIESTO CENTRO;

- GERA INFRASTRUKTŪRA;

VIETA. Itin patogi vieta gyventi, gerai vertinamame Antakalnio mikrorajone. Rami ir sutvarkyta aplinka. infrastruktūros atžilgiu tai ypač gera vieta gyventi. Aplink įsikūrę prekybos, centrai, mokymo, ugdymo bei gydymo įstaigos. Vos už 300 m teka Neris, arti parkas. Daug poilsio zonų, suolelių, įrengti pėsčiųjų ir dviračių takai. Visada galima rasti kaip ramiai ar aktyviai praleisti laisvalaikį gamtos apsuptyje.

SUSISIEKIMAS. Susisiekimo atžvilgiu strategiškai gera vieta gyventi. Automobiliu ar visuomeniniu transportu lengvai pasieksite visus Vilniaus rajonus. Viešojo transporto stotelės išsidėsčiusios netoliese, iš čia kursuoja autobusai: 4G, 15, 50, 115, bei troleibusai: 2, 4, 14, 19, 21. Miesto centrą visuomeniniu transportu pasieksite vos per 15 min.

NAMAS. Namas mūrinis, penkių aukštų. Laiptinės tvarkingos, rakinamos kodine spyna, įrengtos telefonspynės. Visą aplinką ir laiptines prižiūri administruojanti įmonė.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Automobilio parkavimui skirta šalia namo esanti stovėjimo aikštelė.

BENDRUOMENĖ. Kaimynai ramūs, tvarkingi ir bendruomeniški.

KOMUNIKACIJOS. Į butą atvestos visos gyvenimui reikalingos komunikacijos: televizija, internetas, telefono linija. Kadangi namas mūrinis, butas ypač šiltas ir ekonomiškas.

IŠPLANAVIMAS. Funkcionaliai išplanuotos visos erdvės. Įėjus į butą patenkama į prieškambarį , iš kurio yra suprojektuoti atskiri įėjimai į kiekvieną patalpą. Kambariai izoliuoti, virtuvė tai pat uždara. San.mazge vonia ir tualetas atskirai. Iš svetainės yra patekimas į įstiklintą balkoną. Butui priklauso rūsys.

ĮRENGIMAS. Butas kokybiškai suremontuotas. Grindys išklotos medžio masyvo grindų danga, sienos kambariuose tapetuotos, dažytos. San.mazge išklijuotos keramikinės plytelės. Pakeistos išorinės buto durys, įmontuotos šarvinės. Pakeistas vamzdynas. Buto langai plastikiniai, su stiklo paketu. Langai orientuoti į rytus ir vakarus, butas šiltas, šviesus ir jaukus.

BALDAI. Butas parduodamas su visais baldais ir buitine technika.

KREDITAVIMO SĄLYGOS. Šiam nekilnojamajam turtui įsigyti galime pasiūlyti išskirtines banko būsto sąlygas. PLAČIAU APIE TAI – bustokreditavimas.LT

DAUGIAU PANAŠIŲ BUTŲ PASIŪLYMŲ VISUOMET RASITE – gerasbutas.LT

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis !

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai