Gerasbutas.LT - 2 K. ŠVIESUS IR JAUKUS BUTAS SU PIGIU ŠILDYMU!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Gerasbutas.LT - 2 K. ŠVIESUS IR JAUKUS BUTAS SU PIGIU ŠILDYMU!

62 847,5 €
ID: 5719097
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 59

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Fabijoniškės
Statybos metai
2008
Aukštų skaičius
12
Aukštas
1
Plotas (kv.m.)
56
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Balkonas
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Vieta automobiliui
Su sandėliuku
Su baldais

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS ŠVIESUS DVIEJŲ KAMBARIŲ BUTAS MŪRINIAME NAME!

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- ITIN PIGUS AUTONOMINIS DUJINIS ŠILDYMAS;

- VERTINAMAS MŪRINIS NAMAS;

- ERDVI DRABUŽINĖ, BALKONAS, FUNKCIONALUS IŠPLANAVIMAS;

- ŠILTAS IR ŠVIESUS;

- SU NAUJAIS VIRTUVĖS BALDAIS IR BUITINE TECHNIKA;


VIETA. Namas yra naujos statybos namų kvartale, atokiau judresnių miesto gatvių. Taip pat arti rasite tai, ko reikia patogiam gyvenimui – parduotuves, gerai vertinamas mokyklas ir gimnazijas, vaikų darželius. Miesto Centrą pasieksite vos per keliolika minučių.

SUSISIEKIMAS. Labai patogus susisiekimas ir išvystyta infrastruktūra. Iki artimiausios stotelės vos 50 m., kur nuolat kursuoja visuomeninis transportas įvairiomis Vilniaus miesto kryptimis. Patogus susisiekimas čia ir automobiliu, bet kurią Vilniaus miesto vietą pasiekti galima gana greitai, renkantis net kelis kelius.

NAMAS. Naujos statybos mūrinis namas. Tvarkinga, prižiūrima ir rakinama laiptinė su telefonspyne. Namo kieme yra pastatyta nauja vaikų žaidimo aikštelė. Šalia namo yra apželdintos aplinkos plotai, skirti laisvalaikiui ir poilsiui. Namą administruojanti įmonė rūpinasi namo aplinka, šildymo sistemomis ir visu namo administravimu.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Prie namo yra asfaltuota automobilių stovėjimo aikštelė. Yra galimybė įsigyti požeminę parkavimo vietą netoli namo (nuoma apie 70 Lt/mėn.). Netoliese yra saugoma automobilių stovėjimo aikštelė.

BENDRUOMENĖ. Jaunos šeimos, bendruomeniški kaimynai.

KOMUNIKACIJOS. Į butą atvestos visos komunikacijos - internetas, kabelinė televizija, telefonas. Name įvestas autonominis dujinis šildymas, todėl net šalčiausią mėnesį ypač maži šildymo kaštai (šildymas max. 120 Lt/mėn.).

IŠPLANAVIMAS. Šiuolaikiškas buto išplanavimas – įėjus į butą – prieškambaris, toliau svetainė sujungta su virtuve. Didelis šviesus balkonas. Atskiras miegamasis kambarys. Atskiri tualeto ir vonios kambariai. Bute yra erdvi drabužinė. Butas yra už plastikinių durų, atskiriančių tris butus nuo pagrindinės laiptinės.

ĮRENGIMAS. Butas yra tvarkingas ir prižiūrėtas. Grindys išklotos kokybiška laminuota grindų danga ir akmens masės plytelėmis. Buto sienos dažytos ir tapetuotos. Jaukiai ir gausiai įrengtas buto apšvietimas. Plastikiniai langai su stiklo paketu, šarvinės išorinės durys, vidaus – medinės. Nauja kanalizacija ir elektros instaliacija. Bute įrengta signalizacija.

BALDAI. Butas parduodamas su nauju virtuvės baldų komplektu su buitine technika, drabužinės sienine spinta.

Daugiau PANAŠIŲ ir NESKELBIAMŲ butų pasiūlymų RASITE – gerasbutas.LT

NEMOKAMAS būsto VERTĖS nustatymas – bustoverte.LT

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai