Gerasbutas.LT - 2 K. BUTAS PRETIŽINĖJE VIETOJE!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Gerasbutas.LT - 2 K. BUTAS PRETIŽINĖJE VIETOJE!

460 €
ID: 5781243
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 8

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Senamiestis
Plotas (kv.m.)
50.00
Kambarių sk.
2
Šildymas
Autonominis
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

IŠNUOMOJAMAS GERAI ĮRENGTAS BUTAS PRESTIŽINĖJE VIETOJE SU BALDAIS IR BUITINE TECHNIKA !

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- PRESTIŽINĖJE VIETOJE ESANTIS AUTENTIŠKAS MŪRINIS NAMAS;

- NAUJAI ĮRENGTAS;

- SU VISAIS BALDAIS IR BUITINE TECHNIKA;

- DU IZOLIUOTI KAMBARIAI;

- AUTONOMINIS ŠILDYMAS, PIGUS BŪSTO IŠLAIKYMAS;

- BALKONAS SU PANORAMA Į VILNIAUS SENAMIESTĮ;

- VIETA AUTOMOBILIO PARKAVIMUI PRIE NAMO;

VIETA. Namas yra vienoje labiausiai prestižinių Vilniaus vietų – prie pat Lietuvos Nacionalinės filharmonijos ir Rotušės aikštės. Aušros vartai, Vokiečių gatvė, Vilniaus miesto gynybinė siena Barbakanas yra pasiekiami vos per 2 minutes pėsčiomis nuo senoviško ramaus gyvenamųjų namų kvartalo. Šalia daug žaliųjų zonų – poilsio vietų laisvalaikiui, Bernardinų sodas, Vilnelės upė. Taip pat arti rasite tai, ko reikia patogiam gyvenimui – parduotuves ir poliklinikas, gerai vertinamas mokyklas ir gimnazijas, vaikų darželius, sporto klubus. Miesto Centrą pasieksite vos per kelias minutes.

SUSISIEKIMAS. Labai patogus susisiekimas ir išvystyta infrastruktūra. Netoli namo yra net kelios viešojo transporto stotelės, nuolat kursuoja visuomeninis transportas įvairiomis Vilniaus miesto kryptimis. Patogus susisiekimas čia ir automobiliu, bet kuria Vilniaus miesto vietą pasiekti galima gana greitai, renkantis net kelis kelius.

NAMAS. Vėlyvojo baroko stiliaus mūrinis namas, statytas XVIII amžiuje (laikotarpyje tarp 1730 – 1780 metų). Prieš kelis metus yra suremontuoti namo fasadą puošiantys ilgi balkonai, iš kurių yra patenkama į butus. Tvarkinga rakinama namo laiptinė su aukštomis lubomis ir kodine spyna. Kaupiamas namo fondas, tvarkomis name esantys kaminai. Storos namo sienos, todėl žiemą šilta (+22 laipsniai), o karštą vasarą - vėsu. Uždaras jaukus vidinis namo kiemas. Nors namas yra miesto širdyje, tačiau jame yra labai tylu, nesigirdi jokio gatvės triukšmo. Namas priklauso paveldui. Yra rūpinamasi namo aplinka, šildymo sistemomis ir visu namo administravimu.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Automobilį parkuoti galima vidiniame namo kieme. Prie namo yra kelios erdvios automobilių stovėjimo aikštelės.

BENDRUOMENĖ. Bendruomeniški ir ramūs kaimynai. Name gyvena pasiturintys žmonės, todėl namas yra prižiūrimas.

KOMUNIKACIJOS. Į butą atvestos visos komunikacijos - internetas, kabelinė televizija, telefonas.

IŠPLANAVIMAS. Įėjus į butą – prieškambaris su virtuve, balkonas, du izoliuoti kambariai. Vonios ir tualeto kambariai yra kartu.

ĮRENGIMAS. Butas naujai įrengtas. Buto sienos dažytos ir tapetuotos, kiliminė grindų danga. Buto langai yra mediniai su stiklo paketais, medinės vidinės buto durys, išorinės - šarvinės. Jaukiai ir gausiai įrengtas buto apšvietimas. Naujai įrengtas bendras vonios ir tualeto kambarys, nauja kokybiška santechnika, bute yra boileris. Bute yra dujų įvadas, dujinė viryklė, autonominis šildymas.

BALDAI. Butas išnuomojamas su visais jame esančiais baldais (virtuvės, svetainės, miegamojo kambario) ir buitine technika – orkaite, kaitlente, gartraukiu, šaldytuvu, boileriu ir skalbimo mašina.

DĖMESIO. Nuomojantis šį ar bet kurį kitą mūsų įmonės siūlomą butą papildomi mokesčiai NĖRA TAIKOMI!

Daugiau PANAŠIŲ ir NESKELBIAMŲ butų pasiūlymų RASITE – gerasbutas.LT

NEMOKAMAS būsto VERTĖS nustatymas – bustoverte.LT

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai