Gerasbutas.LT - 1 K. BUTAS SU PIGIU ŠILDYMU RAMIOJE VIETOJE!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Gerasbutas.LT - 1 K. BUTAS SU PIGIU ŠILDYMU RAMIOJE VIETOJE!

36 202,5 €
ID: 5703265
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 106

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Lazdynai
Statybos metai
1971
Aukštų skaičius
5
Aukštas
4
Plotas (kv.m.)
33
Kambarių skaičius
1
Statybos tipas
Blokinis
Šildymas
Autonominis
Įrengimas
Įrengtas

Ypatybės

Plastikiniai langai
Kodinė laiptinės spyna
Rakinama laiptinė
Vieta automobiliui
Su sandėliuku
Su baldais

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS ŠVIESUS VIENO KAMBARIO BUTAS SU AUTONOMINIU ŠILDYMU!

PAGRINDINIAI BUTO PRIVALUMAI:

- RAMI GYVENVIETĖ ŠALIA PUŠYNO;

- REGULIUOJAMAS AUTONOMINIS ŠILDYMAS;

- GERA LANGŲ ORIENTACIJA - PIETVAKARIAI;

- GERA INFRASTRUKTŪRA;

- NAUJI PLASTIKINIAI LANGAI IR ŠARVINĖS DURYS;


VIETA. Namas yra ramiame gyvenamųjų namų kvartale. Šalia daug žaliųjų zonų – poilsio vietų laisvalaikiui, pasivaikščiojimo takų, sporto aikštynų. Taip pat arti rasite tai, ko reikia patogiam gyvenimui – parduotuves ir poliklinikas, gerai vertinamas mokyklas ir gimnazijas, vaikų darželius, sporto klubus. Miesto Centrą pasieksite vos per keliolika minučių.

SUSISIEKIMAS. Labai patogus susisiekimas ir išvystyta infrastruktūra. Netoli namo yra net kelios viešojo transporto stotelės, nuolat kursuoja visuomeninis transportas įvairiomis Vilniaus miesto kryptimis. Patogus susisiekimas čia ir automobiliu, bet kuria Vilniaus miesto vietą pasiekti galima gana greitai, renkantis net kelis kelius.

NAMAS. Tvarkingas penkiaaukštis blokinis namas su rakinama laiptine. Naujai išdažyta namo laiptinė, joje nauji plastikiniai langai. Yra rūpinamasi namo aplinka, šildymo sistemomis ir visu namo administravimu. Šiuo metu prie namo yra tvarkoma automobilių stovėjimo aikštelė, naujai asfaltuojamas įvažiavimas į namo kiemą. Namo kieme pastatyta nauja vaikų žaidimo aikštelė. Apželdinti aplinkos plotai, skirti laisvalaikiui ir poilsiui.

AUTOMOBILIO PARKAVIMAS. Prie namo yra net kelios automobilių stovėjimo aikštelės, visuomet galima rasti laisvos vietos, kur pastatyti automobilį.

BENDRUOMENĖ. Bendruomeniški ir ramūs kaimynai.

KOMUNIKACIJOS. Į butą atvestos visos komunikacijos - internetas, kabelinė televizija, telefonas. Name įvestas reguliuojamas autonominis šildymas, nedideli būsto išlaikymo kaštai.

IŠPLANAVIMAS. Patogus buto išplanavimas, įėjus į butą – prieškambaris, didelė svetainė, atskira šviesi virtuvė. Tualetas ir vonia atskirai. Butas ne kampinis. Butui priklauso rūsys.

ĮRENGIMAS. Butas yra tvarkingas ir prižiūrėtas. Buto sienos tapetuotos ir dažytos. Jaukiai ir gausiai įrengtas buto apšvietimas. Nauji plastikiniai svetainės ir virtuvės langai. Šarvinės išorinės buto durys. Tvarkingi atskiri vonios ir tualeto kambariai, kokybiška santechnika ir tvarkingas vamzdynas.

BALDAI. Butas parduodamas su virtuvės baldų komplektu ir dujine vyrykle.

Daugiau PANAŠIŲ ir NESKELBIAMŲ butų pasiūlymų RASITE – gerasbutas.LT

NEMOKAMAS būsto VERTĖS nustatymas – bustoverte.LT

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai