Gamtos dovana - galingi vitaminai ir mineralai AKIMS

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Gamtos dovana - galingi vitaminai ir mineralai AKIMS

19 €
ID: 5635966
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 80

Skelbimo aprašas

Kas gali būti stipriau už natūralius gamtos produktus? Bee Royal TM yra vertingiausias baltymų, vitaminų ir mineralų šaltinis, kuriame veikia optimalus galingų komponentų - gėlių žiedadulkių, žaliųjų dumblių (spirulinos), bičių pienelio bei oktakozanolio (daigintų kviečių aliejaus) – derinys.

Daugelis žmonių žino, kad bičių produktai natūralūs ir patys vertingiausi. Bee Royal TM – unikali kompanijos Santegra formulė, sukurta Jūsų fizinės ištvermės stiprinimui, suteiks galimybę labiau mėgautis aktyviu gyvenimu.
Galingi naujo produkto ingradientai sąlygoja natūralų ir ilgalaikį energijos padidėjimą, skirtingai nei daugelis energetinių produktų, kai efektas greitas, bet trumpalaikis.
Turbūt, esate girdėję pasakymą, jog akys - tai langas į pasaulį. Anot mokslininkų, maždaug 90 proc. informacijos žmogus suvokia per regą. Turbūt nėra nieko blogiau, jei pasaulį pradedame matyti tarsi pro rūką, kai vaizdai ima lietis, tampa neryškūs.

Jeigu Jus jaučiate regėjimo aštrumo sumažėjimą, vištakumą, dažnius akių uždegiminius ir alerginius susirgimus, akių kraujotakos pablogėjimą, medžiagų apykaitos sutrikimus, jeigu Jūsų darbas susijęs su pastovia akių įtampa - tai reiška, kad Jūsų akys susilpnėjo ir joms reikia pagalbos.

Bee Royal:
- puikus baltymų, vitaminų ir mineralų šaltinis;
- stiprina organizmą;
- padidina organizmo apsaugines jėgas;
- tonizuoja organizmą, padidina energiją, ištvermę;
- stiprus antioksidantas.

Branginkite savo akis!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai