Frezavimo stalo plokštė

Frezavimo stalo plokštė

13 €
ID: 8068592
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 14
Frezavimo stalo plokštė

Skelbimo aprašas

Tobulinkite savo medžio apdirbimo įgūdžius! Plokštė su 4 skirtingais frezavimo žiedais ir varžtais patenkins visus jūsų poreikius.

* SUDERINAMAS SU DAUGUMA MEDŽIO APDIRBIMO STALŲ
CutMate sukurtas taip, kad tilptų daugumai medienos apdirbimo stalų, todėl tai yra universalus įrankis visų tipų medienos apdirbimo projektams.

* PADIDINKITE TIKSLUMĄ, KAD PASIEKTUMĖTE GERESNIŲ REZULTATŲ
Tikslus dizainas ir suderinamumas su skirtingų dydžių frezos ir įdėklų žiedais užtikrina aukštą tikslumo ir nuoseklumo lygį jūsų medienos apdirbimo projektuose.

* APSAUGO NUO SLYDIMO, KAD PADIDINTŲ SAUGUMĄ
Plokštės tvirtas sukibimas su freza apsaugo nuo paslydimo, sumažina nelaimingų atsitikimų riziką ir padidina jūsų saugumą dirbant su mediena.

Prekės charakteristiką
Aprašymas: “CutMate” tai įrankių rinkinys, skirtas palengvinti medžiagų apdirbimą. Jame yra 4 skirtingi frezavimo įdėjimo žiedai ir frezerio plokštė, skirta preciziškiems apdirbimo, pamušalų ir krašto formavimo darbams. Pjaustyklė, grąžtas, medžiagų apdirbimo staliukas, medžiagų apdirbimo frezeris ir apsauginė įranga nėra įtraukti į pakuotę.
Medžiagos: aliumininė lydinys (plokštė), PP plastmasė (žiedai)
Pakuotė: 1x frezerio plokštė, 4 frezavimo žiedai, 1x sukimosi centras, 4x ilgas varžtas, 4x apvalus galvutės varžtas, 4x vidutinio ilgio varžtas, 4x trumpas varžtas, 4x varžtų rąstai
Įdėjimo plokštės matmenys: 235 x 110 x 8 mm
Žiedų skersmenys: 6,8 mm, 13,3 mm, 24,7 mm, 31 mm

Kontaktai

Vardas
MB Bao group
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai