Fotoepiliatorius Babyliss Home Pulsed Light

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Fotoepiliatorius Babyliss Home Pulsed Light

85 €
ID: 6147715
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 31

Skelbimo aprašas

Parduodu nedaug naudotą fotoepiliatorių BABYLISS HOME PULSED LIGHT. Vilnius, galiu siųsti. Tik skambučiai.

Aprašymas:
„BaByliss“ „Homelight“ G910E ilgalaikis plaukelių šalinimas

Efektyviai, neskausmingai ir saugiai naikina nepageidaujamus plaukelius nuo viso kūno (negalima naudoti ant veido). Tai prietaisas, skirtas nepageidaujamų kūno plaukelių šalinimui šiuose vietose: pažastyse, bikini zonoje, ant kojų ir rankų.
Homelight fotoepiliatorius yra asmeninis fotoepiliacijos prietaisas. Lazerinė arba fotoepiliacijos procedūra yra gerai žinoma ir patikrinta. Klinikiniai tyrimai visame pasaulyje atliekami jau daugiau kaip 15 metų ir palaipsniško ilgalaikio plaukelių šalinimo efektyvumas bei saugumas buvo įrodytas.
„Homelight“ epiliatoriaus lemputės galia yra 1000 pulsų (nepriklausomai nuo intensyvumo lygio). Vidutinio svorio asmeniui 1000 pulsų pakaks kojų, rankų, pažastų ir bikini zonos plaukelių šalinimui 2-3 kartams. Lempoje yra įmontuotas optinis lęšis, per kurį pulsuoja energija ir kurio paviršius siekia 4 cm² . Jis užtikrina optimalią apsaugą, apsaugodamas nuo tiesioginio kontakto su oda. Lemputės keičiamos.
Rezultatas pastebimas jau po 4 procedūrų. Plaukeliams išnykus, rezultatas išlieka ilgai, procedūrą kartoti reikia retai, pagal poreikį.

Į komplektą įeina:
- fotoepiliatorius su lempute
- apsauginiai akiniai
- kroviklis su adapteriais
- instrukcija ir DVD agliškai
- lietuviška instrukcija.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai