Ford Mondeo 2001-05 1,8 BENZINAS-DUJOS,10 l/100 km

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Ford Mondeo 2001-05 1,8 BENZINAS-DUJOS,10 l/100 km

1 734,82 €
ID: 5587503
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 79

Apie

Metai
2001
Variklio tūris
1,800.0
Galia (kw)
81
Kuro tipas
Benzinas/dujos
Pavarų dėžė
Mechaninė
Kėbulo tipas
Universalas
Vairo padėtis
Kairėje
Rida (km)
203000
Spalva
Sidabrinė
Būklė
Nedaužta
Tikrink automobilio istoriją!

Ypatybės

ABS
Oro pagalvės
Oro kondicionierius
Centrinis užraktas
Vairo stiprintuvas
Borto kompiuteris
El. langai

Skelbimo aprašas

http://auto.plius.lt/skelbimai/ford-mondeo-1-8-l-universalas-2001-benzinas-dujos-3375660.html


PRIVALUMAI:
1. Patikimas ir ekonomiškas benzininis variklis, su grandine. Tai pagrindinis šio automobilio privalumas prieš dyzelinius Ford Mondeo, kurių yra dauguma naudotų automobilių rinkoje. Eksploatuodami šį automobilį neturėsite rūpesčių dėl užsikišusių dyzelinių purkštukų, neveikiančios turbinos ar susidėvėjusios sankabos!

2. Sumontuota 4 kartos tiesioginio įpurškimo dujų įranga su vožtuvų tepimo sistema "Flash lube", balionas vietoje atsarginio rato (įrangos su darbais vertė apie 2300 Lt). Įranga kokybiška, su dokumentais, montuota UAB "Vikabaltus". ‎Dujų sąnaudos apie 10 l/100 km. (realios). Nuolat vesta išlaidų kurui apskaita, išlaidos nuvažiuoti 100 km - apie 27 lt, plačiau galite pasižiūrėti čia: http: // w w w. manogarazas. lt /apskaita /automobilis /ford-mondeo/ 2176. (be tarpu).

3. Sumontuota III lygio amerikietiška dvipusio ryšio (peidžerinė) signalizacija SHERIFF ZX-700 (vertė apie 700 Lt), plačiau apie signalizaciją čia: http: // w w w. gsagroup. lt/automobiliu-signalizacijos/ dvipusio-rysio/ sheriff-zx-700. html

4. Geros žieminės padangos Debica Frigo 2 M+S, likutis apie 5 mm.

5. Geras akumuliatorius Bosh Silver Plus.

6. Automobilis techniškai tvarkingas, važiuoklė sutvarkyta, visi prietaisai veikia, salonas švarus, tvarkingas, sėdynės nesuplyšę. Tai jokių papildomų investicijų nereikalaujantis automobilis, tiesiog sėskite ir važiuokite.

7. Esant pageidavimui, galiu pravaryti technikinę apžiūrą.

8. Perkančiam, esant pageidavimui, sudarysiu galimybę patikrinti automoblį jo pasirinktame servize.

9. Automobilis neturi jokių paslėptų defektų ar trūkumų, tiesiog nusipirkome didesnį automobilį šeimai, todėl šis tapo nebereikalingas. Vienas savininkas Lietuvoje.

TRŪKUMAI: Automobilio kėbulo būklė neideali, todėl tai automobilis nepretenzingam pirkėjui, suvokiančiam, jog perka nebrangų naudotą Ford markės automobilį, kuriam jau 13 metų. Pabraižytas automobilio priekinis ir galinis buferis (matosi foto). Kėbulas keletoje vietų turi nedidelių korozijos požymių, tačiau kiauryminių prarūdijimų nėra. Kai kur kėbulas padengtas antikorozine danga (durelių apačia, arkos, slenksčiai - matosi foto).

Keitimai nedomina, kaina dar šiek tiek derinama susitikus ir apžiūrėjus automobilį. Automobilis tikrai vertas Jūsų dėmesio.

Govoriu po ruski. Masina v horosom sostojanii. Bolse informacii po telefonu.

http://auto.plius.lt/skelbimai/ford-mondeo-1-8-l-universalas-2001-benzinas-dujos-3375660.html

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai