Fitroll Intra limfodrenažinis masažo aparatas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Fitroll Intra limfodrenažinis masažo aparatas

1 737,72 €
ID: 5742987
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 304

Skelbimo aprašas

Limfodrenažinis viso kūno masažinis aparatas.
Žavėkite aplinkinius savo nepriekaištinga figūra.
Limfodrenažinis viso kūno masažas susigrąžinti puikią savijautą.
Visi puikiai žino, kad gerai savijautai ir gražiai išvaizdai nepaprastai svarbus sveikas gyvenimo būdas, subalansuota mityba ir sportas. Deja, tam dažnai pristinga laiko, tad siūlome išbandyti puikią alternatyvą — limfodrenažinį masažą, kuris padės efektyviai kovoti su figūros netobulumais, bloga savijauta ir energijos stygiumi, visa tai galėsite atlikti savo namuose ir sutaupysite savo brangų laiką.
Limfodrenažinis masažas, tai norintiems turėti ne tik gražų kūną, bet ir sveiką organizmą.
Šio masažo nauda:
* gražina celiulito pažeistą odą;
* padeda atsikratyti nereikalingų kilogramų;
* padeda pagerinti kraujotaką;
* ryškina raumenukus;
* valo organizmą nuo toksinų;
* gerina odos būklę.
Kontraindikacijos:
Vėžys
Širdies ligos
Visokių rūšių uždegimai
Karštis
Nėštumas
Epilepsija
Odos ligos
Nekoreguota ir negydoma hipertonija
Pažengusi osteoporozė
Venų varikozė (vietiniai)
Menstruacijos
Viso kūno masažas pradedamas nuo kūno apačios - pėdų ir baigiamas viršutine kūno dalimi - ties pečiais.
Masažo metu limfos tėkmė pagreitėja apie 10 kartų, o procedūra refleksiškai veikia visą limfos sistemą, gerina jos tonusą ir vazomotorines funkcijas, mažina limfos sąstovį audiniuose, audinių pabrinkimą, gerina medžiagų apykaitą, pagerėja dujų, baltyminių medžiagų, mineralinių druskų išsiskyrimas iš organizmo. Pagerėja pieno rūgšties, šlapimo rūgšties ir šlapalo išsiskyrimas iš organizmo, kuris susidaro sergant sąnarių ligomis ar suvartojant per didelį kiekį baltyminio maisto.
Masažams reikalinga apranga, kuri tampriai prigludusi prie jūsų kūno, tai pat rekomenduojame prieš procedūrą išgerti 0,5-1 l vandens.
Atliekant limfodrenažinį masažą aparatu, poveikis pajuntamas dažniausiai jau po 3–4 kartų (pagerėja bendra savijauta, pradeda mažėti kūno apimtys). Per 2–3 savaites vidutiniškai po 3 cm sumažėja šlaunų ir klubų, 4 cm liemens ir 2 cm žastų (viršutinės rankų dalies) apimtys. Celiulitas ima nykti vidutiniškai po 6–10 viso kūno limfos drenažo procedūrų. Tai patvirtinta tyrimais, kuriuose dalyvavo beveik šimtas asmenų, praėjusių dvidešimties procedūrų kursą.
Moterys, kurios po gimdymo nori sustangrinti odą, atgauti prarastas formas. Vyresnio amžiaus moterims šis masažas padeda pristabdyti senėjimą - neleidžia taip greitai glebti ir vysti odai, mažina patinimus, šalina skysčių sankaupas ir suteikia energijos bei žvalumo.
Daugelis moterų įsivaizduoja, kad limfodrenažinis masažas skirtas vien grožiui, nors iš tiesų jis veiksmingai padeda lieknėti ir mažinti celiulitą. Specialistai pabrėžia, kad pirmiausia toks masažas teigiamai veikia sveikatą, valo bei detoksikuoja organizmą.
Limfos drenažas, tai sveikatingumo ir kūno gražinimo procedūra. Ją specialistai rekomenduoja tiems, kurie mažai juda, dirba sėdimą darbą, nemėgsta sportuoti ir nori atsikratyti nepageidaujamų kilogramų svorio. Pasak specialistų, kai limfinė sistema yra užsiteršusi, nuolat kyla spuogų, oda būna sausi arba pernelyg riebi, ryškėja „apelsino žievelė“, dažnai kamuoja šlapimtakių uždegimai, „moteriškos“ arba peršalimo ligos.
Aparatai gali būti naudojami SPA ir masažo salone, sporto klube, grožio salone, įstaigose, kuriose darbdaviams rūpi darbuotojų sveikata taip pat individualiam naudojimui namuose.
Komplektacija:
*Pagrindinis aparatas - 1, kėdutės - 2 vnt, kilimėlis - 1 vnt. .
Savybės:
LCD valdymo blokas
2 laikmačio nustatymai
Garsinis signalas
Avarinis išjungimas
Infraraudonieji spinduliai
Infraraudonųjų spindulių galios nustatymas
Būgno reversas
72 programų kombinacijos
Maksimali būgno apkrova iki 140 kg
Būgno sukimosi reguliavimas - nuo 30 iki 99 apsisukimų per 1 minutę
Galia 370 W
Naudotojo instrukcija LT kalba
Garantija 12 mėn. ir 24 mėn.
Sertifikuota CE
Pristatymas ~ 10 d.d.
Prietaiso pristatymo kaina Lietuvoje 250.00 LT arba 72.40 €

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai