Faradoterapiniai šilumos diržai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Faradoterapiniai šilumos diržai

Sutartinė
ID: 5257782
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 335

Skelbimo aprašas

DIRŽAS JUOSMENIUI- 150 Lt.
DIRŽAS KELIŲ SĄNARIAMS - 150 Lt.
DIRŽELIS KAKLUI - 80 Lt.
3 DIRŽŲ KOMPLEKTAS 350 Lt.

Poveikis ir pritaikymas:

Pagerina kraujotaką juosmens srityje.

Rekomenduojamas esant juosmens raumenų pažeidimui.

Palengvina skausmus ir laužymą juosmens srityje, esant radikulitui.

Sušlapinus greitai numalšina ūmius radikulito priepuolius!

Taip pat rekomenduo­jama esant stuburo traumoms, tarpslankstelinėms išvaržoms, osteochondrozei, tarpšonkaulinei neuralgijai. Sustiprina žarnyno peristaltiką.

Pagerina inkstų funkciją.

Taikoma esant šiems šlapimo ir lyties organų sistemos susirgimams: cistitui, uretritui, pielonefritui, prostatitui, impotencijai, nevaisingumui, adneksitui.

Sumažina skausmus apatinėje pilvo dalyje, esant skausmingoms mėnesi­nėms ir kitiems uždegiminiams ginekologiniams ligoms.

Virškinamojo trakto ligos: gastritas, pankreatitas, cholecistitas, kolitas ir kt.

Širdies ir kraujagyslių sistemos ligos.

Padeda sumažinti riebalų sankaupas juosmens ir pilvo srityje.

Pagerina figūrą.

Faradoterapiniai šilumos diržai yra unikalūs gaminiai, neturintys analogų pasaulyje. Šiuose diržuose yra suderintos geriausios infraraudonųjų spindulių saunos, refleksoterapijos, fizioterapijos, mineralų ir magnetinio lauko gydomosios savybės.

Yra daug įvairių prietaisų, skirtų gydyti infraraudonaisiais spinduliais ir magnetais, tačiau visiems jiems reikalingi papildomi maitinimo šaltiniai, be to, jie gana gremėzdiški individualiam vartotojui. Šių diržų nereikia jungti į elektros tinklą, čia nėra baterijų ar akumuliatorių, o svarbiausia - nėra elektros poveikio, kai sukuriamas elektrinis laukas neigiamai veikia ląstelių ir audinių elektrinį laidumą, kitaip tariant, panaikina teigiamą magnetinio lauko veikimą. Dėl šių savybių jie yra absoliučiai unikalūs.

Faradoterapinių diržų sandara

- Specialios medžiagos sluoksnis su vertingų mineralų intarpais, iš kurių pagrindinis yra nefritas. Jis, o taip pat ir kiti mineralai, esant 36,6 - 37,5 °C (t.y. kūno) temperatūrai, pradeda skleisti infraraudonuosius spindulius. Šiems mineralams įterpti naudojami sudėtingi aukštųjų technologijų metodai.

- Nedidelio galingumo magne­tai, veikiantys akupunktūrinius taškus. Galima aiškiai apčiuopti magnetus, išdėstytus tam tikra tvarka. Atkreipkime dėmesį į privalumus, kuriais pasižymi mažo galingumo pastovaus veikimo magnetas ląstelių funkciniam aktyvumui.

Magnetoterapija

Mažo galingumo magnetinis laukas stabilizuoja įvairių audinių elektrinį aktyvumą, taip pat ir elektros impulsų perdavimą visose nervų sistemos dalyse - centrinėje ir periferinėje. Tai yra teigiamas veiksnys atstatant pažeistus organus ir audinius.

Įrodyta, kad magnetinis laukas veikia raminamai. Veikdamas periferinius nervus, jis pasižymi nuskausminamuoju efektu, kadangi sumažina skausmo receptorių aktyvumą.

Pažymėtinas teigiamas jo poveikis sveikstantiems po insulto ligoniams.

Nedidelio intensyvumo magnetinis laukas pagyvina kapiliarinę kraujotaką ir tuo būdu užtikrina teigiamą efektą, vykstant patologiniams procesams organuose bei audiniuose.

Magnetinių laukų įtakoje didėja kraujagyslių ir epitelio pralaidumas, dėl to greičiau išnyksta patinimai ir pasisavinamos suvartotos vaistinės medžiagos. Šis magnetoterapijos veikimas plačiai naudojamas esant traumoms, žaizdoms bei jų padariniams.

Magnetinio lauko veikimas, kaip taisyklė, nepadidina temperatūros ir nesudirgina odos, gerai toleruojamas nusilpusių ligonių, taip pat ir pagyvenusio amžiaus ligonių, kamuojamų širdies ir kraujagyslių sistemos ligų, todėl šias juostas galima naudoti net tais atvejais, kai kitokia fizioterapija yra negalima.

Maži taškeliai juostos darbiniame paviršiuje - tai intarpai iš specialiai atrinktų mineralų, tarp jų - ir meteoritinės kilmės.

Vienas iš tokių mineralų yra nefritas, kurio gydomosios savy­bės žinomos jau ne vieną tūkstantį metų.

Papildomai teikiama infraraudonoji spinduliuote palankiai veikia kraujotakos sistemos funkciją kapiliarų lygmeniu, pagerina audinių, taip pat ir pažeistų, kraujo apytaką, padidina maistinių medžiagų patekimą, pagreitina toksinų šalinimą iš ląstelių ir audinių, tuo būdu skatina gijimo procesus.

Infraraudonosios bangos naudingos visiems mūsų organizmo audiniams: odai, poodinei ląstelienai, raumenims, raiščiams, limfinei sistemai, nervams ir t.t.. Šios bangos pagyvina mūsų ląstelių biologines funkcijas ir pagerina kraujo apytaką, gydo neuralgiją, nugaros skausmus, artrito skausmus, šalina iš kraujo toksinus ir anglies dvideginį bei veikia antibakteriškai.

Veikiant magnetiniam laukui ir infraraudoniesiems spinduliams, pastebimas labai kokybiškas gydomasis poveikis visam žmogaus organizmui: malšinami skausmo pojūčiai nugaros, kaklo, pečių srityse.

Faradoterapinis diržas sėkmingai gydo stuburo išvaržą, inkstų nepakankamumą, moterų ir vyrų lytinės sferos problemas.

Diržo poveikis vidaus organams

Švelnus giluminis ilgųjų bangų spektro infraraudonųjų spindulių veikimas pagerina kraujo cirkuliaciją kapiliarų lygmeniu krūtinės ląstos ir pilvo ertmės organuose ir tai, savo ruožtu, pagerina jų funkcijas.

Pavyzdžiui, veikiant juostai juosmens srityje, mes ne tik atsikratome juosmeninės srities skausmų, bet ir pageriname inkstų - svarbiausio mūsų šalinamojo organo - darbą. Be to, priekinė juostos dalis švelniai veikia kepenis ir žarnyną, gerindama medžiagų apykaitą ir virškinimą. Kraujotakos pagerėjimas kapiliarų lygmeniu paspartina regeneracijos procesus - pažeistų organų dalių arba audinių atsistatymą (greitėja toksinių metabolitų pasišalinimas) - ir sumažina sąstovio reiškinius, lydinčius bet kokį patologinį procesą (veninė ir arterinė hipertenzija).

Naudojimo būdas:

Procedūros rekomenduojamos įvairaus amžiaus žmonėms.

Procedūrų skaičius neribojamas, tačiau reikia įsiminti, kad geriausiai gydomai ir profilaktiškai veikia ne dažni, o reguliarūs seansai. Griežtai draudžiama vartoti alkoholį procedūrų metu ir po jų, kadangi galimos sunkios pasekmės. Prieš vartojimą darbinį juostos paviršių reikia sudrėkinti (purkštuvu arba drėgnu delnu), o po to uždėti ant probleminės vietos ir pritvirtinti ant juostos esančiais lipdukais. Veikimą pradedame justi po 5-10 min. (priklausomai nuo odos jautrumo), lengvo badymo ir šilumos pojūčiais (atsiminkite, kad tai ne garstyčios ir ne paprastas šildymas - ant odos paviršiaus nebus ne tik nudegimų, bet ir jokių naudojimo pėdsakų, pvz.: odos paraudimo ar temperatūros pakilimo).

Rekomenduojamas naudojimo laikas - 15-30 minučių. Jeigu deginimo jausmas jums bus stiprus, galima nuimti anksčiau.

Nerekomenduojama juostą naudoti ilgiau nei 5 valandas.

Ilgai laikant uždėtą juostą, nereikia jos sudrėkinti. Tuomet infraraudonieji spinduliai veikia lėčiau, be deginimo pojūčio; šis režimas tinkamas riebalų ląstelienai naikinti.

Juostas juosmeniui ir kaklui galima naudoti 2 kartus per dieną; miego metu juostų naudoti nerekomenduojama.

Juostų valymas: biologinio veikimo srityje pavalyti drėgna minkšta medžiaga; galima skalbti nevartojant skalbimo miltelių; negalima glamžyti ir džiovinti tiesioginiuose saulės spinduliuose.

Saugoti sausoje ir tamsioje vietoje.

Eksploatacijos laikas - 5000 valandų.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai