FACEBOOK.com FANAI LIKE'us (LAIKAI)!!! Būkite arčiausiai savo klientų!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

FACEBOOK.com FANAI LIKE'us (LAIKAI)!!! Būkite arčiausiai savo klientų!

Sutartinė
ID: 5311953
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 651

Skelbimo aprašas

!!! Parduodame FACEBOOK.com LIKE'us (laikus) !!!
Laikai lietuviški kokybiški, nes renkame tik TIKRUS ŽMONES!
Yra renkami per aplikacijas, o ne per apgaulingus puslapius.
Turime apie 213 laimingų klientų, kurie pasinaudojo mūsų paslaugomis, tiek fiziniai asmenys, tiek juridiniai. IŠRAŠOME SĄSKAITĄ!
---
[email protected]
---
Rašome ir talpiname SEO straipsnius;
Facebook fanpage administravimas;
Facebook reklamines kampanijos sukūrimas ir administravimas;
Google reklamines kampanijos sukūrimas ir administravimas;
Facebook profilių, grupių, page kūrimas, reklamavimas ir administravimas;
Feisbuko laikai, grupės ir FACEBOOK'o REKLAMA.
---
KAINA: 1000 fanų - 19 € imant didesnius kiekius, taikomos NUOLAIDOS!
---
Mūsų šūkis - VISKAS įmanoma!
Jeigu Jūsų nėra internete - Jusu nėra visai!
Socialinis tinklas „Facebook“ kasmet populiarėja ne tik užsienyje, bet ir Lietuvoje, todėl nenuostabu, jog reklama „Facebook“ tinkle tampa puikia priemone tikslinei auditorijai pasiekti.
Oficialiais duomenimis, „Facebook“ vienija apie 800 mln. aktyvių vartotojų visame pasaulyje, iš kurių 200 mln. prisiregistravo 2011 metais. Lietuvoje užregistruota šiek tiek daugiau nei 0,7 mln. „Facebook“ profilių ir bendrame šalių reitinge, pagal naudojimąsi šiuo socialiniu tinklu, užima 58-ąją vietą ir pirmauja tarp Baltijos šalių. Be abejonės, socialiniu tinklu daugiausiai naudojasi jauni žmonės (iki 35 metų), o didžiausią auditorijos dalį sudaro moterys.

Reklama socialiniame tinkle „Facebook“ yra ypatinga tuo, jog, nepaisant mokamų reklamos paslaugų, reklamą kartu nemokamai platina ir patys „Facebook“ vartotojai, todėl taip pavyksta sutaupyti ne tik laiko, bet ir lėšų.

2012 m. socialinio tinklapio „Facebook“ statistika:
Vidutiniškai vienas „Facebook“ vartotojas turi 130 draugų ir jam patinka 80 puslapių. 56 proc. vartotojų teigia, jog mieliau savo draugams rekomenduos tą prekinį ženklą, kurio fanais jie yra tapę „Facebook“ profilyje. Kiekvieną savaitę šiame socialiniame tinkle yra pasidalinama maždaug 3,5 milijardais įrašų. 77 proc. vartotojų teigia, jog susipažįsta su prekių ženklais, skaitydami jų puslapių įrašus. Prie prekių ženklo 58 proc. vartotojų spaudžia „patinka“, nes jau yra jo vartotojai, o 57 proc. tikisi gauti nuolaidų.

Kokios yra „Facebook“ reklamos galimybės?

Facebook reklamos žinutę sudaro antraštė ir iki 135 ženklų pranešimas bei paveikslėlis. Reklamą itin tiksliai galima skirti tam tikrai tikslinei auditorijai, pasirenkant:

Gyvenamąją vietovę-Lietuva arba užsienis.
Amžių-pilnamečiai arba ne.

„Facebook“ reklamos biudžetą, rodymo laiką bei turinį visada nustato pats užsakovas, todėl toks reklamos būdas yra prieinamas ne tik didelėms korporacijoms, bet ir mažoms įmonėms ar individualia veikla užsiimantiems fiziniams asmenims.

Kokie „Facebook“ reklamos privalumai?

Lengvai pasiekiama tikslinė auditorija: galima priskirti reklamą pagal labai tikslius kriterijus. Kiekvienas vartotojas, paspaudęs „patinka“ prie Jūsų reklamos, nemokamai patalpina informaciją ir savo asmeniniame profilyje, kurį mato jo draugai. MAŽA REKLAMOS KAINA. Reklama rodoma tol, kol pasibaigia Jūsų nustatytas biudžetas. Reklamą bet kada galima redaguoti ar sustabdyti, net ir neišnaudojus viso biudžeto. Puslapyje fiksuojama reklamos statistika, kuria galima išfiltruoti neefektyvias reklamas. Sudaroma galimybė kaina valdyti reklamos prioritetą: kuo daugiau mokate už reklamą, tuo aukštesnis jos rodymo prioritetas. Reklama gali nuvesti vartotoją į kitą šaltinį, kuriame pateikiama daugiau informacijos apie siūlomas prekes ar paslaugas. „Facebook“ profilyje galima įvairiausiais būdais pateikti informaciją apie save ir savo kompaniją: įkelti paveikslėlius, vaizdo medžiagą, kurti programėles. Egzistuoja grįžtamasis ryšys ir palaikymas: vartotojas, tapęs Jūsų puslapio fanu, nuolat gauna informaciją apie Jus ir Jūsų organizaciją, ir tai Jums nieko nekainuoja!

Facebook reikšmė jūsų verslui?

Daugelis susikūrę savo internetinį tinklapį , verslą, ar šiaip kokią organizaciją galvoja kaip galima būtų ją išreklamuoti, norint pasiekti kuo didesnį uždarbį ar numatytą tikslą. Kaip jau žinote šiais laikais yra sukurta daug įvairiausių socialinių tinklų. Kiekvienas duoda savų pliusų ir minusų, bet kolkas populiariausia nesiginčyjat yra Facebook. Todėl plečiant savo verslą, tinklapį ir t.t. tikrai apsimoka naudoti Facebook įskiepį. Remiantis statistiniais duomenimis ir patirtimi galime drąsiai teigti, jog Facebook grupės su nemažu kiekiu fanų padidina tinklapio lankomumą 2-3 kartus. Rekomenduojame jum tai išbandyti! FB, like, likai, likes, fans, fan, reklamuoju, parduoda, marketingas, patinka, sekėjai, sekti, grupė, grupe, grupiu, nariai, žmonės.

Stengiamės atlikti kuo kokybiškesnes bei greitas paslaugas. Galime atlikti labai įvairių paslaugų:
*Konsultuoti reklaminiais klausimais, atsakyti į jus dominančius klausimus.
*Kuriame facebook grupes, fanpages.
*Padedame juos išreklamuoti, renkame fanus (kitaip sakant laikus) į Jūsų grupes/fanpage.
---
KAINOS:
Fanų rinkimas, didinimas, pritraukimas:
1000 fanų = 19 € (dėl kainos visada susitarsime)
1000 follower'ių (siekėjų) = 29 €
Reklama ant 100.000 grupių sienų - 15 €

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai