Elektroniniai būgnai NUX DM-210 ELECTRIC DRUM SET

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Elektroniniai būgnai NUX DM-210 ELECTRIC DRUM SET

330 €
ID: 8061999
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 30

Skelbimo aprašas

Sveiki, galbūt jau ilgai svajojate įsigyti būgnus, o gal tiesiog norite patobulinti savo įgūdžius, bet vis bijote piktų kaimynų? Kad išsklaidyčiau visas baimes ir abejones, noriu Jums pasiūlyti puikią alternatyvą – elektroninių būgnų komplektą NUX DM-210 ELECTRIC DRUM SET. Ne tik neužims daug vietos kambaryje, bet ir netrukdys už sienos gyvenantiems ir nuo pačio mažiausio triukšmo pabundantiems piktuoliams.
Galėsite juos pastatyti, kur tik norėsite – užims vos tik 1,5 kvadratinio metro.
Jei dar nemokate groti, DM-210 turi ir trenerio funkciją, kuri padės lavinti pradinius būgnų grojimo įgūdžius. O tiems, kurie norės išmokti ką nors daugiau, tereikės spustelėti kelis mygtukus ir galėsite groti su jau paruoštomis demonstracinėmis dainomis. Taip pat galėsite naudotis įsijungę „bluetooth“. Dar kai kas – šie būgnai turi galimybę įrašyti jūsų mušamus ritmus, tereikės paspausti „REC“ mygtuką.
Parduodu visiškai naujus būgnus, muštus vos keletą kartų. Dėl laiko trūkumo, deja, nebeturiu kada groti. Išvaizda – be trūkumų, tokia kaip nuotraukoje. Kadangi pirkti šių metų birželį, tebeturiu ir 12 mėnesių galiojantį garantinį (būgnai pirkti 2023-06-02).
Norintiems sužinoti daugiau informacijos apie būgnus, pridedu ir svetainę, iš kurios pirkau. Čia jie buvo parduodami pigiausiai (459 eur), palyginus su kitomis svetainėmis. https://www.muzikosfaktorius.lt/en/nux-dm-210-electric-drum-set
Nuotraukos paiimtos iš interneto, kadangi būgnai supakuoti ir laukia naujų šeimininkų.
Siuntimais neužsiimu, Klaipėda.
Parduodu už 330 eur.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai