Elektrėnų sav. Vievio m. 1030.0m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Elektrėnų sav. Vievio m. 1030.0m2

390 000 €
ID: 6199550
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Apie

Savivaldybė
Elektrėnų sav.
Gyvenvietė
Vievio m.
Gatvė
Kauno g.
Aukštas
2
Plotas (kv.m.)
1030.00
Šildymas
Centrinis

Skelbimo aprašas

Pagrindinė informacija

1) žemės sklypai: 41 a. komercinė paskirtis, 2,89 ha – žemės ūkio,
viso –apie 3,3 ha (t.sk. 2 tvenkiniai); visų sklypų bendra teritorija apibrėžta raudonai.
2) pastatai: restoranas-1030 kv.m. , svečių namai/pagalbinės patalpos –300 kv.m, 2 pirtys, 2 ūkiniai pastatai, vaikų žaidimo aikštelė su rastiniais pastatais.

Aprašymas

Kompeksą sudaro:
restoranas 1030 kv.m. (rūsys- 164 kv.m., I a. -445 kv.m., IIa. -220 kv.m. l, III a. - 62 kv.m., atskira banketinė salė- 112+27 kv.m.( II a.)), lauko kavinė, vaikų žaidimo aikštelė. Šalia restorano yra poilsio patalpos apie 300 kv.m. (su 10 atskirų kambarių)/pagalbinės patalpos, pirčių pastatai, parkavimo aikštelė, gilūs ir švarūs 20 ir 30 a. tvenkiniai, su galimybe pritaikyti žvejybai ir maudytis. Bendra teritorija- apie 3,23 ha.

Restoranas šiuo metu neveikia, tačiau yra dalis baldų ir įrangos. Pirmame aukšte įrengtos specialios atviros malkinės krosnys (tokių Lietuvoje tik kelios), kuriose gaminamos lietuviškos vaišės, kepamos picos, tad I a. svečiai gali stebėti šį procesą.
Restorano dizainą- bajorišką žemvaldžio sodybą- padėjo įgyvendinti dizaineris Zemiatinas. Gausu rankų darbo raižinių, sienos tapytos dailininkės Onutės Stankevičienės.

Restoranas yra trijų aukštų, jame koncertų, uždarų banketinių vakarų metu gali tilpti iki 400-500 žmonių, įrengta pakyla koncertams, kur vykdavo tame tarpe ir žymių Lietuvos atlikėjų koncertai.
Teritorijoje yra atskiri pirčių pastatai, kur atskirai gali poilsiauti tiek pirčių mėgėjai, tiek rengiamos nedidės (10-25 žmonių) šventės su nakvynės galimybe ir tame pačiame pastate.
Dienos metu vieta dėl patogaus privažiavimo ir parkavimo, gero matomumo ir intensyvaus keleivių srauto labai patogi pakelės kavinės veiklai.
Komunikacijos: elektra, dujos, individualus gręžinys, biologiniai valymo įrenginiai, rekuperatorius. Šildymas- dujomis, arba malkomis.

Privalumai:
-didžiausias Lietuvoje auto keleivių srautas
-geras matomumas
-patogus privažiavimas, didelė parkavimo aikštelė
-yra dalis įrangos veiklai
-graži aplinka (švarios kūdros, vaikų žaidimo vieta)
-patrauklaus, ilgalaikio bendradarbiavimo galimybės (objektas neįkeistas ir pan.)

Atstumai:
Nuo Vilniaus centro 41 km
Nuo Gariūnų turgaus 31 km
Nuo Kauno centro 66 km

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai