ECO valymas !

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

ECO valymas !

Sutartinė
ID: 4902406
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 103

Skelbimo aprašas

Mes naudojame koncentruotos ir malonaus kvapo valymo priemones, apie 90 % naudojamų priemonių yra ekologiškos. Mes galime pasirūpinti Jūsų buto, biuro ir namų tvarka bei švara, sukuriant jaukią, tvarkingą ir higienišką darbo bei poilsio aplinką. Teikiame visas švaros paslaugas Vilniuje ir Vilniaus rajone- nuo kasdienio ir periodinio iki postatybinio, poremontinio ir generalinio patalpų valymo.
Susisiekite su mumis ir Jūsų namai blizges! Mobilios profesionalų brigados atvyksta pagal iškvietimą Jums patogu laiku, greitai, kokybiškai ir mažomis kainomis išpildys bet kokias Jūsų užgaidas. Mūsų tikslas yra patenkinti visus kliento norus! Pavyzdžiui, Jums pageidaujant, be išvardintų darbų, atliekami ir papildomi darbai:
*Antlalerginėmis priemonėmis atliksime kedžių, fotelių, sofų, čiužinių, kilimų bei kilimų ir kiliminės dangos cheminį valymą. Pašaliname dėmes, nemalonius kvapus, atšvežiname spalvas.
*Efektiviai valome pelėsio bei grybelio sankaupų, galinčių atsirasti kaip nepageidaujamos dėmės ant dušo kabinos, vonios kraštų bei kampuose, silikono tarpinių bei plytelių tarpų. Dezinfekuojame ir išbaliname paviršius. Greitai ir efektyviai pašaliname įsisenėjusius nešvarumus, rūdis, kalkes, nuoviras bei muilo dėmes nuo įvairių keraminių paviršių (plytelių, kriauklių, praustuvų, dušo sienelių) bei gyvatukų. Rezultatai matyti iš karto!
*Efektiviai pašaliname visų virtuvės paviršių riebalines dėmes ir įsisenėjusius nešvarumus...
Valymo darbus atliekame naudojant firmų „SUCITESA“, „ECOLAB“ sertitifikuotas ekologines aukštos kokybės valymo priemones ir „TASKI“, „KARCHER“ įrangą, nežalojančias valomų paviršių, atitinkančias higienos, aplinkos apsaugos reikalavimus, kurios nesukelia alergijos , bei leidžia pasiekti aukštą aptarnavimo ir kokybės lygį. Mes ne tik valome, bet mes ir išvalome!!!
Visą laiką, kurį turėtumėt skirti valymui ir tvarkymui, galėtumėt skirti sau ar savo šeimai !!! Juk taip malonu, kai tvarką kažkas padaro už Jus ...
Norėdami gauti daugiau informacijos ir nemokamai sąmata prašome susisiekti su mumis tiesiogiai:
Mob.: 866119606; 867868385;
El.p.: [email protected]
Drąsiai teiraukitės kasdien (6-24h), nes mūsų kainos tikrai prieinamos visiems!
Maloniai lauksime Jūsų užsakymo!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai