Dvigulė lova + Viskoelastinis čiužinys

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dvigulė lova + Viskoelastinis čiužinys

Sutartinė
ID: 5655031
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 168

Skelbimo aprašas

Geros kokybės naudotas lovos baldas su spintelėmis, apšvietimų ir visko elastinių čiužinių. Čiužinio gamintojas - Barenschlaf.

Skambinkite dėl daugiau informacijos.

Apie visko elastini čiužinį.

Viskoelastinio putų poliuretano čiužiniai geriau prisitaiko prie kūno kontūrų, nes reaguoja ne tik į kūno svorį, bet ir į skleidžiamą šilumą.
Tai unikalios struktūros putų poliuretano rūšis, kuri atsižvelgiant į šilumą keičia savo kietumą. Liesdamasi su žmogaus kūnu, ji minkštėja ir elastingai prisitaiko prie kūno anatomijos. Dėl vadinamojo ''lėto grįžimo'' efekto tolygiai paskirsto slėgį žmogaus kūnui, teigiamai veikia kraujo apytaką, gerina miego kokybę ir malšina nugaros skausmus.
Viskozės elastinę - memory viskoelastinę medžiaga sukūrė NASA - JAV aeronautikos ir kosminės erdvės agentūra. Ši medžiaga skirta astronautams, kuri sumažintų jų kūnams tenkančią apkrovą pakilimo ir nusileidimo metu. Šia technologija pasinaudojo švedų mokslininkai ir ergonomikos tyrinėjimų buityje atsirado jautri į temperatūros pokyčius reaguojanti medžiaga. Viskoelastiniai čiužiniai reaguoja į žmogaus temperatūrą ir svorį, ir prisitaiko prie žmogaus kūno formų, todėl gulint ant tokio čiužinio nėra apkraunamas stuburas, pilnai ilsisi raumenys. Taip atsigauna raumenys ir labiau atsipalaiduoja organizmas.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai