Du bilietai į Kylie Minogue koncertą

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Du bilietai į Kylie Minogue koncertą

50,68 €
ID: 5714851
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 42

Skelbimo aprašas

Parduodami du elektroniniai bilietai į kylie minogue koncertą (kiss me once tour 2014), vyksiantį kaune, žalgirio arenoje spalio 31 dieną (penktadienį) 20:00.

viena populiariausių pasaulio atlikėjų kylie minogue rudenį surengs šou didžiausioje lietuvos arenoje. šiandien australų dainininkė paskelbė žinią apie naują pasaulinį koncertų turą „kiss me once tour“ - jo grafike įrašytas pasirodymas kauno „žalgirio“ arenoje, kuris įvyks spalio 31 dieną.

koncertų turas, kuriame kylie atliks populiariausius per visą karjerą sukauptus hitus ir šiandien išleidžiamo albumo „kiss me once“ dainas, aplankys 15 europos valstybių. iš viso mūsų žemyne bus surengtas 31 koncertas, tarp jų – du pasirodymai didžiojoje londono o2 arenoje.

muzikos pasaulyje yra nedaug atlikėjų, kuriems atpažinti nė nereikia pavardės – pakanka vardo. kylie – viena iš tokių. daugiau nei 70 milijonų parduotų įrašų, 12 studijoje įrašytų albumų ir net 55 singlai – tokia 1987-aisiais startavusios šios dainininkės muzikinės karjeros statistika. naujausias jos hitas „into the blue“ buvo išleistas praėjusią savaitę ir jau pakilo į vienuolikos europos šalių populiariausių dainų dvidešimtukus.

kylie minogue įrašyta į guinnesso rekordų knygą – kaip artistė, kurios visi albumai, išleisti per tris dešimtmečius, pateko į britų populiariausių įrašų sąrašo penketuką. ji apdovanota britų ir „grammy“ apdovanojimų statulėlėmis. melburne kylie garbei pastatyta ją vaizduojanti bronzinė skulptūra. ordinai už nuopelnus muzikai ir menui dainininkei yra įteikti ir didžiojoje britanijoje, ir prancūzijoje. 2000-aisiais dainininkė, kaip australijos muzikos simbolis, dainavo sidnėjaus olimpinių žaidynių uždarymo ceremonijoje – ir tai tik maža kylie minogue pasiekimų dalis.

dar 1987-aisiais jau pirmasis kylie singlas „locomotion“ tapo populiariausiu dešimtmečio įrašu australijoje, netrukus jo virusas užkrėtė visą pasaulį.

taip prasidėjo karjera, kurią šiandien žymi dešimtys pasaulinių hitų - „i should be so lucky“, „better the devil you know“, „tears on my pillow“, „confide in me“, „spinning around“, „your disco needs you“, „can't get you out of my head“, „slow“, „in my arms“, „all the lovers“ ir daugybė kitų.

svarbus kylie minogue karjeros akcentas – įspūdingi šou, kuriuos ji rengia kiekvienų savo gastrolių metu. 2011-aisiais surengtų gastrolių „aphrodite: les folies“ metu su atlikėja keliavo daugiau nei 100 žmonių, žiūrovus žavėjo įspūdingi ekranai, judančios scenos detalės, dainininkė ir šokėjai septynis kartus keitė kostiumus, sukurtus dizainerių „dolce & gabbana”. šių metų gastrolės, užsimenama, bus dar įspūdingesnės – daugiau detalių apie jas žadama atskleisti netrukus.

nuoroda: http://www.ticketpro.lt/jnp/music/1303145-kylie-minogue-kiss-me-once-tour-2014.html

video: https://www.youtube.com/watch?v=Z9BC62D1Lk4

vieno bilieto (1 aukštas - 2 kaina (sėdimas)) kaina - 175 lt (vertė 189 lt), abiejų 340 lt.

Parduosiu bilietus - išimsiu skelbimą.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai