Druskų kambarys

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Druskų kambarys

144,81 €
ID: 5713887
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Skelbimo aprašas

Vis daugiau žmonių ieško galimybių, kaip savo sveikatą sustiprinti gamtos padiktuotais receptais. Vienas iš tokių būdų — druskų kambarys. Čia žmogaus organizmas veikiamas druskos prisotintu oru. Jau prieš keletą tūkstančių metų buvo pastebėta, kad druskos kasyklų oras teigiamai veikia žmogų ir netgi jį gydo.
Gydomąjį poveikį turi ne tik druska padengtos kambario sienos, bet ir į orą pro specialias angas purškiamas dispersiškas sausas druskos (natrio chlorido) aerozolis.Smulkios druskos dalelytės plonu sluoksniu padengia odą bei patenka į kvėpavimo takus, taip juos dezinfekuodamos ir gydydamos.
Gydomasis druskų kambario poveikis:
Tinka sergantiems lėtinėmis, alerginėmis kvėpavimo takų ligomis bei norintiems greičiau pasveikti. Smulkios druskos dalelytės patenka net į smulkiausius bronchus, veikdamos juos priešuždegimiškai — greičiau pasišalina ligą sukėlęs sekretas ir alergenai, palengvėja atsikosėjimas ir kvėpavimas, valosi plaučiai.
Padeda atstatyti ir palaikyti odos grožį bei sveikatą. Mažina alerginius bėrimus, odos pleiskanojimą, gydo spuogus, padeda odai atsinaujinti ir saugo ją nuo senėjimo, raukšlių susidarymo bei padeda gydyti tokias odos ligas, kaip: žvynelinė, atopinis dermatitas, riebioji seborėja ir pan.
Gydo nervų sistemos sutrikimus. Druskų kambarys organizmą veikia raminančiai ir padeda atsikratyti miego problemų, apetito stokos bei nervingumo.
Apsilankyti druskų kambaryje naudinga ne tik suaugusiems, bet ir vaikams — tai saugi gydymo ir profilaktikos priemonė nuo peršalimo, kvėpavimo takų ar odos susirgimų. O kad vaikučiams seansų metu būtų lengviau, gydymą stengiamasi paversti malonumu — rodomi animaciniai filmai.
Nepraleiskite progos apsilankyti druskų kambaryje — pagerinsite odos išvaizdą, atsikratysite įsisenėjusių ar besikartojančių kvėpavimo ligų ir jausitės ramesni ir kartu sveiksite kvėpuodami druskų prisotintu oru.
Gydomojo mikroklimato pagrindinis faktorius – dispersiškas sausas natrio chlorido aerozolis.
Druskos aerozolis per kvėpavimo takus patenka iki smulkių bronchų ir pagerina virpamojo epitelio funkciją. Patekusios į bronchus smulkios druskų dalelės veikia prieš uždegimiškai. Sergant kvėpavimo takų lėtinėmis ligomis druskos kiekis audiniuose sumažėja, o įkvepiant druskos aerozolį geriau ir greičiau pasišalina ligą sukėlęs patologinis sekretas ir alergenai.
Haloterapijos procedūros ramina nervų sistemą, stiprina organizmo atsparumą, tinka skydliaukės ligų profilaktikai, kadangi druskingoje aplinkoje gausu jodo.
Druskų procedūros rekomenduojamos sergant vegetaciniais sutrikimais (blogas miegas, apetito stoka, nervingumas).
Tai tinka ir vaikams, ir suaugusiems. Paprastai skiriama 10-15 seansų
Haloterapija - ne medikamentinis gydymas dirbtinai sukuriant druskų kasyklų mikroklimatą su pastovia temperatūra ir pastoviu oro drėgnumu.
Druskų kambario sienos, lubos, grindys padengtos druskos sluoksniu. Per specialias angas į patalpą pučiamas sausas druskos (NaCl) aerozolis. Druskos dalelės tokios mažos, kad pasiekia, ne tik viršutinius, bet ir apatinius kvėpavimo takus, taip pat lengvai nusėda ant odos paviršiaus. Druska pasižymi priešuždegiminiu, bronchus atpalaiduojančiu, gleives skystinančiu, uždegimą mažinančiu poveikiu, bei saugo kvėpavimo takus nuo infekcijų. Buvimas tokioje aplinkoje teigiamai veikia bendrą žmogaus savijautą. Gydymo eigoje vyksta teigiami imuninės sistemos poslinkiai, sustiprėja imunitetas, kuris priešinasi bakterinei ir virusinei infekcijai.

Haloterapija taikoma:
plaučių, kvėpavimo takų ir odos patologijoms gydyti bei susirgimų profilaktikai;
kvėpavimo higienai;
virusinių infekcijų ir peršalimų ligų profilaktikai;
prasidėjus alergijai dėl buitinių ir pramoninių dirgiklių;
padidėjus jautrumui cheminėms medžiagoms;
kilus depresijai bei kitiems psichiniams susirgimams.

Haloterapijos procedūros efektyvios tokiems žmonėms, kurie:
serga lėtiniu plaučių susirgimu, astma, lėtine obstrukcine plaučių liga, bronchitu, pneumonija, mukoviscidoze;
serga respiratorine alergija, pvz. polinoze (šienlige), alerginiu rinitu, ir kt.;
dažnai serga rinitu, sinusitu, faringitu, turi išvešėjusius adenoidus bei serga kitomis LOR patologijomis.

Haloterapijos procedūros efektyvios:
ūmių virusinių respiratorinių infekcijų profilaktikai ir gydymui;
respiratoriniams kvėpavimo takams valyti nuo atmosferos užterštumo, tabako dūmų bei profilaktinei higienai;
odos susirgimams gydyti bei profilaktikai - aknė, neurodermitas, psoriazė (žvynelinė) ir kita;
širdies kraujagyslių ligoms gydyti (kartu su plaučių ligomis);
vegetatyvinės nervų sistemos harmonizavimui.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai