Drėgmės surinkėjas nuoma Trotec Oro sausintuvas

Drėgmės surinkėjas nuoma Trotec Oro sausintuvas

7 €
ID: 8068449
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7
Drėgmės surinkėjas nuoma Trotec Oro sausintuvas

Skelbimo aprašas

Trotec TTK 171 ECO drėgmės surinkėjo (oro sausintuvo) nuoma. Šis galingas drėgmės surinkėjas efektyviai surenka iki 52 litrų drėgmės per dieną, užtikrindamas sausą ir patogią aplinką.

Nuomos kaina:
Nuo 1 iki 7 dienų - 7€
Nuo 8 iki 15 dienų - 6€
Nuo 15 iki 29 dienų - 5€
Nuo 30 dienų ir daugiau - 4€

Privalomas 50€ užstatas.

Lauksime susisiekiant - +37067679900

Drėgmės surinkėjas (oro sausintuvas) gali būti naudojamas atliekant statybos, tinkavimo, glaistymo ir dažymo darbus. Šie drėgmės surinkėjai padeda sušvelninti potvynio padarinius ir kitus su vandeniu susijusius nuostolius. Oro sausintuvai efektyviai veikia rūsiuose ir sandėliuose, pašalindami drėgmės perteklių ir apsaugo sandėliuojamus daiktus ar įrangą nuo pelėsio ar rūdžių.

Pagrindinės savybės:
Stabilus veikimas: Įrengtas stiprus rotacinis kompresorius, užtikrinantis nuolatinį didelio našumo sausinimą net ir esant žemai temperatūrai.

Mobilumas - manevruokite be vargo įvairiomis vietovėmis ir laipteliais, naudodami rankeną ir tvirtus transportavimo ratelius.

Patogus valdymas - patogus valdymo skydelis su skaitmeniniu ekranu leidžia lengvai pasirinkti reikiamas funkcijas. Automatinis hidrostato režimas leidžia tiksliai parinkti ir stebėti drėgmės lygį.

Pritaikomi nustatymai - naudokite laikmačio funkciją, kad nustatytumėte konkretų įjungimo ar išjungimo laiką ir užtikrintumėte individualią drėgmės kontrolę. Integruota atminties funkcija išsaugo nustatymus po elektros energijos tiekimo pertrūkių.

Universalus pritaikymas - siūloma oro žarnos jungtis, kad būtų galima pasirinktinai naudoti sausą orą arba džiovinti ertmes, taip išplečiant galimybes naudoti ne tik standartinį oro sausinimą.

Draugiškas aplinkai - kaip šaldymo agentas naudojamas propanas (R290), todėl tai ekologiškas pasirinkimas. Propanas (R290) yra organinis junginys, neturintis ozono ardymo potencialo ir pasižymintis minimaliu šiltnamio efektu.

Energijos vartojimo efektyvumas - šis kolektorius naudoja propaną (R290), todėl dėl puikių termodinaminių savybių gerokai sumažina CO2 emisiją ir energijos sąnaudas.

Kontaktai

Vardas
Rentis
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Vilnius
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai