Dovanojami maži šuniukai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dovanojami maži šuniukai

Sutartinė
ID: 5625445
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 282

Skelbimo aprašas

Iki 04-16 turime rasti trims šuniukams globą!
Visi mažyliai sveiki, riebūs, minkštučiai, švelnučiai. Lankėmės pas veterinarą: amžius 1,5-2 mėn., svoris 2,3 - 2,8 kg. Trys kalytės ir vienas patinėlis. Manoma, augs dideli. Lapcytės putlios, žinome, kas mamytė, numanome, kas ir tėvelis...
Tai amžina bėda. Oro uosto teritorijoje gyvena laukinė, nepagaunama kalytė, kuri nuolat veda vaikučius įmonės teritorijoje. Kiek savanorės bandė ją gaudyti - visos pastangos bevaisės. Grinda ten važiavo kelis dešimtis kartų - jokių šansų. Ten gyvena šeima - gauja. Laimei, visi turi pavalgyti, vieną kalytę esame sterilizavę, kelis iš ten padovanoję. Ir tai jau nebe pirma vada, kurią reikia gelbėti. Viena laimė, kad kalytė išsivedė ir parodė darbuotojams dar mažyčius šuniukus, o ne sulaukėjusius paauglius.

Jau vakar vien vaistams nuo parazitų ir pašarui (pradžiai) išleidome 100 lt.
O dar laukia skiepai (kiekvienam po du 3x60 lt), pašaras, spec. globos priemonės (palutės, buitiniai valikliai). Kad tik jau valgytų sausiukus ir nesirgtų. Šiuo metu mums labai sunku - daug ligoniukų, kurių bėdos "suryja" visas organizacijos pajamas. Padėkite mums išlaikyti šiuos šunyčius.

Skambinkite, jei tik galite priglausti nors vieną iki padovanojimo. 04-09 keliaujame į foto atelje, kur bus padarytos profesionalios nuotraukos. Taip pat laukiame pagalbininkų platinant Meškiukų skelbimus.

Ačiū labai visiems geriems žmonėms už pagalbą!

Tel.: +370 615 58898, +370 689 73782

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai