Dovanojami maži kačiukai- pipiriukai!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dovanojami maži kačiukai- pipiriukai!

0,29 €
ID: 5442038
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 265

Skelbimo aprašas

„Naminukams“ paskambino moteris gyvenanti Jeruzalėje ir papasakojo keistą, bet deja, labai tikėtiną istoriją. Jos senas, nedidelis namas stovi už didelės parduotuvės, prie pat miško, o šalia nedidelė aikštelė. Galbūt dažnam tai tiesiog nieko nesakantis vaizdinys, bet norintiems atsikratyti nereikalingo gyvūno- tai pati tinkamiausia vieta.

Jau ne pirmus metus toje trobelėje gyvenanti moteris tampa išdavikiškų nusikaltimų liudininke. Puikus privažiavimas prie pat miško, toliau nuo daugybės akių, viskas greitai ir šaltai.

Todėl šiandien, ten gyvenanti moteris tokio kelio nepasirinko, bet turėdama gerą širdį, jaučia pareigą pamaitint išmestuosius. O išmestųjų kompanija prie namuko susirinko jau visai ne maža- 8 suaugę ir 3 neseniai mažyliai. Du iš suaugusiųjų priėmė šeimininkė į namus ir dabar- tai jos katinėliai, bet visi likusieji - tiesiog niekieno. Išmaldos prašantys sulaukėję naminukai, kurie nuo vėjo ir lietaus slepiasi šalia namuko esančioje pašiurėje arba tiesiog miškelyje.

Atvykusios drauge su savanore Santa, kolkas išsivežėme pačius mažiausiuosius- pavojingai įsikūrusius medinių dėžių krūvoje su išlindusiais vinimis. Pasirodo visi trys šnypštukai- berniukai! Jiems šiuo metu apie 1,5 mėn., jau tą pačią dieną jie buvo nukirminti ir apžiūrėti veterinarės. Todėl jau dabar jie pasiruošę ieškoti tikrų namų su puikiais šeimininkais!

Visa trijulė linksma, guvi, žaidžianti ir šnypščianti! Taip artimai su žmogumi tenka susidraugauti pirmą kartą, tai reikia juk pasirodyti, kad nors mažiukai, bet ne iš kelmo spirti! Tačiau maži katinėliai turėdami pastovų kontaktą su žmogumi, greit tampa jaukiausi bičiuliai.

Ieškai mažylio iš kurio galėtum išsiauginti tikrą draugą? Skambink „Naminukų“ savanorei Santai 8 608 86707, 8 652 83401 (Vilnius)!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai