Dovanojami 3 mėn. devyni skirtingi, labai gražūs kačiukai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dovanojami 3 mėn. devyni skirtingi, labai gražūs kačiukai

Sutartinė
ID: 5878939
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 72

Skelbimo aprašas

Susipažinkite su devynetu „darželinukų”, gimusiu vaiduokliškame vaikų darželio rūsyje pilname voratinklių, senų čiužinių, kamuolių, medinių arkliukų ir kitų darželio senienų.

Darželio administracija jau anksčiau matydavo šalia besisukiojančias kelias lauko kates, bet net nenutuokė, kad paliktas vienintelis plyšys į darželio pogrindį, veda į augantį antrą darželį, tik ne vaikučių, o kačiukų… Dvi mamos ir devyni bendrai auklėjami kačiukai greit sugalvojo sistemą kaip nepakliūti žmonių nemalonėn ir į kiemą eidavo dūkti bei mėgautis saulyte tada, kai kiemas ištuštėdavo ir darželio vaikai eidavo pietų miego. Tačiau netrukus nelegali gyvenvietė buvo aptikta, o jos gyventojai demaskuoti. Kačiukų „sušluoti” jau buvo iškvietsa sanitarinė tarnyba, tačiau tada įsikišo „Naminukai” ir „darželinukai- nelegalai” atkeliavo pas mus.

Maždaug 3 mėn. kačiukų kompanija labai mišri ir spalvinga: oranžiniai su baltu, trispalvės katytės, taip pat trijulė primenanti „lūšiukus“ meino meškėnus, ilgaplaukiai, trumpaplaukiai- kiekvienas rastų tą, kuris prie širdies.
Visgi, nors ir mylėti savo mamų, kačiukai visai nepažįsta žmonių gerumo, visą vaikystę mokyti tik slėptis ir bijoti, dabar mažais žingsniukais socializuojasi ir bando pamiršti rūsyje išmoktas taisykles. Kiekvienas mažylis išskirtinis, ir kiekvienas vis dar pasimetęs, nes vienintelis dalykas, ko jiems mamytės nepasakojo, tai to, kad kiekvienas kačiukas nusiplenė turėti savo karalystę, savo namus ir žmones, kurie juos mylėtų.

Labai prašome pastebėti šiuos rūsio „darželinukus“ ir padėti pažinti tikrą katinišką gyvenimą. Jei galite vienam iš jų padovanoti namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius).

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai