DOVANOJAMAS RYŽASIS KATINĖLIS (VIDEO)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

DOVANOJAMAS RYŽASIS KATINĖLIS (VIDEO)

Sutartinė
ID: 5684964
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 99

Skelbimo aprašas

Šis likimo nuskriaustas, bet nepagadintas katinėlis rastas beklaidžiojantis Marijampolėje. Pirmą kartą pastebėtas buvo stambus, žvilgančio kailio , o po savaitėlės - purvinas ir alkanas :-( . Todėl nebeliko kitos išeities, tik laikinai jį priglausti. Tačiau laikina globa yra laikina, šiam katinėliui kuo skubiau reikalingi nuolatiniai namai, mylinti šeima.
Katinas yra labai jaunas, ~ 1 metukų. Jis neprieštaravo maudomas, nebėgo, tikėtina, kad šis jaukus berniokas ne per seniausiai buvo kažkieno augintinis. Gal paklydęs, gal tyčia pamestas, tikriausiai to jau nebe sužinosime.
Dabar truputėlis Ryžikučio charakteristikos :-)
Visų pirma – tai meilumo įsikūnijimas. Tiesiog mėgaujasi žmogaus jam teikiamu dėmesiu ar paglostymu, mėgsta žmogaus draugiją. Katinėlis tikras užsuktas traktoriukas, murkia nesustodamas. Naujoje vietoje nebuvo nei adaptacijos nei streso, susipažinęs su globėjos namais, likusią dienos dalį pramiegojo. Gražuolis labai žaismingas, meilus, mėgsta gulėti šalia ir miegoti, miegoti, miegoti... Ryžikutis išauklėtas, naudojasi tualetu-dėžute. Katinėlis jau KASTRUOTAS, duoti vaistukai nuo kirminų.
Deja, katinėlis paniškai bijo lauko, todėl gali būti auginamas tik bute.
Taigi, sukruskite visi daugiabučių gyventojai ! Ryžikutis - puikus augintinis jums, tad nelaukit ir skambinkit tel. 8 640 64466 . Jis laukia ;-)
Marijampolė (Yra galimybė atvežti į Kauną).
Šį meilutį galite pamatyti čia:
https://www.youtube.com/watch?v=dk8CKE6Lp8s
https://www.youtube.com/watch?v=vCpX2qGlbc8

Naujausias video:
https://www.youtube.com/watch?v=x_Y_5ZN_zWE

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai