Dovanojamas mažas rainas kačiukas / katytė

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dovanojamas mažas rainas kačiukas / katytė

Sutartinė
ID: 5696797
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 42

Skelbimo aprašas

Dovanojamas mažas, vos ~1,5mėn. rainas kačiukas. SKUBIAI reikia ir bent laikinos globos! Kačiukas draugiškas, jaukus.

"SOS!! Jis liko vienintelis iš visos vados ir jis maldauja PAGALBOS. Skubiai reikia namų ar globos mažučiui, vos ~1,5mėn. kačiukui kol jis dar neprapuolė gatvėje..Tel. 860647985

Vilniuje, Pilaitėje šalia vieno daugiabučio glaudžiasi raina katė mama ir visai mažulytis rainas kačiukas/ė. Prieš kelias savaites kačiukai dar buvo du. Vieno mažylio akytės jau smarkiai ašarojo, katinukas stipriai sirgo. Deja, padėti jam nesuspėta - kačiukas taip ir dingo..visam laikui. Paklausinėjus aplinkinius gyventojus paaiškėjo, jog iš pradžių kačiukai buvo 4. Dabar šalia mamytės glaudžiasi tik vienas paskutinis likęs rainiukas..Galime tik spėlioti koks tragiškas likimas ištiko kitus tris.

Katytė mama visai smulkutė kaip paaugliukė. Mažoji šeimyna gyvena po daugiaaukščio balkonu ir drąsiai guli matomoi vietoj prie laiptų. Bėda ta, kad ten gyvena moteris - (teko kadais susipažint), kuri nuolat siundo savo šunį ant katinų, neva tai jiem čia ne vieta, įsibrovėliai, valkatos ir panašiai. Baisu būtų vėl išgirst istoriją "rasti šuns sudraskyti kačiukų kūneliai".

Tad prašau padėkit šeimynai netapti žiauraus gyvenimo aukomis. Mažutis kovotojas kol kas atrodo sveikas, jau pats godžiai valgo padėtą maistuką. Padėkime jam, padovanokime gyvenimą!"

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai