dovanojamas 3 mėn. draugiškas katinėlis Selfis

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

dovanojamas 3 mėn. draugiškas katinėlis Selfis

Sutartinė
ID: 5673048
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 19

Skelbimo aprašas

Tos dienos istorija iš tiesų priklausė visai ne jam, o kitam katinėliui, dėl kurio „Naminukai“ sulaukė skambučio iš Geležinio vilko gatvės. Paskambinusi mergina pasakojo, kad visą dieną mažytis katinėlis laksto paskui žmones, prašydamas pagalbos ir gailiai verkdamas: bėga iš paskos į laiptinę, į gatvę, prie automobilių - visur, kur tik pasirodo žmogaus kojos. Vaikai, išsigandę, kad taip katinėlis bus suvažinėtas, užbarikadavo tarpelyje tarp namų ir paliko verkiantį, kol atsiras pagalba...

Į gelbėjimo operaciją atvykusi Indrė rado ne tik tą mažą katinėlį, apie kurį buvo pranešta, bet ir iš kažkur „prisitrynusį“ draugą, kuris atlėkė kaip į kokį bėdų turgų irgi paprašyti pagalbos ir parodyti, kad ir jis nori būti išgelbėtas iš gatvės, ir jis nori draugauti, ir jis turi gauti progą turėti namus!
Todėl išsišiepęs Selfis (taip praminėme netikėtą draugą) iškeliavo su nelaimėliu pas globėją Indrę ieškoti namų! Selfis - nuostabus, jaukus, geras, žaismingas ir drąsus, jam maždaug 2 mėnesiai. Jis labiau primena draugą nei katiną, kuris mėgsta vaikščioti vienas, todėl su juo liūdna nebus! Niekada!

Jei tik galite Selfiui padovanoti namus, skambinkite jo globėjai Indrei tel. nr. 8 659 02205 arba „Naminukams“ tel. nr. 8 648 30077 (Vilnius)!

Pagarbiai,
VšĮ„Naminukai“
www.naminukai.org
„Nes... Be namų negerai!“

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai