Dovanojamas ~1m. šiurkščiaplaukis šuniukas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dovanojamas ~1m. šiurkščiaplaukis šuniukas

Sutartinė
ID: 5627826
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 52

Skelbimo aprašas

Ką tik sulaukiau skambučio, skambučio prašančio pagalbos. iš kažkur toli sklido silpnas šnabždesys, pilnas skausmo ir nevilties :
-Padėkite, prašau, padėkite ! Man labai skauda, jaučiuosi beviltiškai viena ir pamiršta. Manęs jau kuris laikas niekas nemyli, net nepažiūri į mano pusę... nežinau, kam ir kuo prasikaltau, bet jaučiuosi taip, lyg kažkokia pikta ranka būtų skaudžiai dūrus, o sužeistoje vietoje apsigyveno bjaurus kirminas. ji tikrai bjaurus, nes kasdien vis labiau mane graužia ir niekšingai šypsosi, kaskart atsikąsdamas mano silpnos esybės...
Padėkite ! Man labai reikia jūsų pagalbos ! Ištraukite tą apgailėtiną kirminą. Ilgiau aš taip neištversiu...
...Tai buvo beglobio gyvūno širdies skambutis... Jei mums paskambins gero ir nuoširdaus žmogaus mylinti širdis, pažadame kuo skubiau ją sujungti su pagalbos ir prieglobsčio prašančio gyvūno širdute. Jos tikrai ras apie ką pakalbėti...
Dar visai jaunutis ~6-7 mėnesių šuniukas Taškius buvo kažkieno skaudžiai išduotas. Jis rastas Jūrėje, sužeista ir greičiausiai, nevykusiai bandyta gydyti kojelę. Dabar jis saugus, globojamas savanorės, kojytės žaizda sutvarkyta ir gražiai gyja. Šiam vidutinio ūgio, tikėtina turinčiam dratharų veislės kraujo, draugiškam jaunuoliui reikia mylinčio žmogaus, kuris suteiks jam antrą šansą gyventi, gyventi ilgai ir laimingai.
Taškius labai tvarkingas, gamtinius reikaliukus atlieka tik lauke, namuose tylus, ramus, na, o išbėgęs į lauką, noriai bėgioja, smalsauja, tyrinėja naują aplinką. Vedžiojamas su pavadėliu, nejaučia jokio diskomforto, tad kažkam jis taps pačiu puikiausiu augintiniu ir draugu.
Paskambink tel. 8 656 73757 ir apie šį gražuolį papasakosime išsamiau.

https://www.youtube.com/watch?v=fbdUPvJEQOI

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai