Dovanojama jauna kalytė

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dovanojama jauna kalytė

Sutartinė
ID: 5614641
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 45

Skelbimo aprašas

Ar kada susimąstei kas būtų, jei vieną dieną atsidurtum gatvėje? Vienas, nepažįstamoj aplinkoj, kurioj matai tik atsainius veidus, be savo šiltos lovos, gardžių patiekalų ir apskritai pastogės... Kaip jaustumeis? Kiekvienas turėtume užduoti sau šį klausimą, kai matome liūdnas benamių gyvūnų akis... Nieko jie daugiau nenori kaip tik nuoširdaus žvilgsnio ir šlakelio jūsų meilės bei paramos. Juk kaip gera būtų, jei jums paklydus, atsirastų žmogus, kuris teiktųsi Jus apkabinti, paguosti, aprengti ir pamaitinti.. Kartais tiek nedaug tereikia, kad išgelbėtum pasiklydusią sielą...
Jaunutė, vos metukų sulaukusi kalytė Berta ieško savo sielos gelbėtojo, namų jaukumo, žmogiškos meilės ir abipusio dėmesio. Ši nedidukė (26 cm ties ketera), dar vis pasimetusi, kukli, bet jos draugiškas charakteris atperka viską. Jai labai reikia namų, kur galėtų atsipalaiduoti ir pražysti kaip daili rudens gėlė.
Kalytė nukirminta, paskiepinta, sterilizuota, tvarkingai elgiasi namuose, draugauja tiek su kitais šunimis, tiek su katėmis.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai