Dovanojama jauna kalytė

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dovanojama jauna kalytė

Sutartinė
ID: 5580460
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 63

Skelbimo aprašas

Aš vardu Nika. Man dveji metai. Skubiai ieškau naujų namų. Dabartiniams savo "šeimininkams" esu nereikalinga, jie nori kuo greičiau manimi atsikratyti..

Kalytė sterilizuota. Nuo pat mažens buvo gan nedrąsi. Tikėtasi, jog bus puiki sargė. Deja.. Kadangi niekas net nesistengė su kalytę bendrauti, skirti jai dėmesio, ją socializuoti, Nika taip ir liko bailiukė. O kur nebijosi, jei neretai ir pikto žodžio ar net smūgių sulauki..
Kalytei labai reikia naujų namų ir kuo skubiau. Jai reikia Žmogaus, kuris jos niekada nebeišduotų, ją mylėtų ir padėtų kartu įveikti visas fobijas. Tokio, kuris leistų pasijusti mylima, saugia ir reikalinga. Nika tikrai nėra pikta ar agresyvi, tiesiog tai vienišas pasimetęs šuniukas, kuris dar nepažino tikros žmogaus draugystės. Stresuodama Nika net krato galvytę, ne kartą dėl to buvo vežta pas gydytojus - viskas gerai, tiesiog tai psichologinės problemos, dėmesio, bendravimo trūkumas.
Kalytė sveika, jauna, pastebėkite ją! Tinkamai auklėjama ir dresuojama, turėdama laisvės, ilgų pasivaikščiojimų su žmogumi, bendravimo, ji taptų puikia, ištikima drauge.

Skambinkite tel. 8 615 58898, 8 689 73782. Jei kartais neatsilieptų, parašykite sms, kai tik galės, tikrai atskambins. Šiuo metu Nika glaudžiasi netoli Vilniaus, tačiau, esant būtinybei, būtų galima ieškoti transporto ir į kitus miestus.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai