Dovanojama 3 mėn. draugiška, juoda katytė!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dovanojama 3 mėn. draugiška, juoda katytė!

0,29 €
ID: 5613510
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 83

Skelbimo aprašas

Susipažinkite! Energijos, sveikatos ir geros nuotaikos užtaisas - Svarainis. Visą tai, ko reikia žiemos tinguliui ir avitaminozei išvaryti. Svarainis – 4,5 mėn. rainas pūkuotukas, gimęs viename Lazdynų kieme pačiu netinkamiausiu metu – rudenį, kai prieš akis – ilga, šalta, tamsi žiema.

Bet Svarainis jau tada buvo drąsus kačiukas - neišsigando, užsiaugino purius kailinukus, įbedė nosytę mamai į pilvą ir, visų mūsų džiaugsmui, išgyveno! Svarainis žinojo, kad nėra paprastas laukinis kačiukas - bailus, besislapstantis pakampėm, besiknisantis po konteinerius. Jo laukė geresnis likimas. Vieną dieną, kai saulutė švietė itin pavasariškai, jis nusprendė – gana. „Noriu būti naminis!“ – turbūt pagalvojo Svarainis ir žengė tiesiai į autobusų stotelę, tvirtai dėliodamas savo storas letenėles ir išdidžiai pakėlęs uodegą. „Miau!“ – pasakė Svarainis, tarsi žinodamas, kad ten pat autobuso laukė „Naminukų“ savanorė Margarita. Ji, žinoma, iškart suprato, ką turi omenyje Svarainis ir, pamiršusi savo autobusą, nusprendė nusinešti neįprastą drąsuolį namo. O Svarainis ėmė ir persigalvojo, gal pats savo begaline drąsa nusistebėjęs. Pusiaukelėje išsisuko iš glėbio ir nuskuodė į savo kiemą. Pasirodo, ne veltui... Kitą dieną Margarita nusprendė jo ieškoti, o beieškodama rado visą gausią Svarainio šeimyną. Šitaip globėjos namuose prie Svarainio prisijungė sesė - dvynė Mėlynė, kuri tokia drąsa kaip Svarainis nepasižymi, bet užtat grožiu ne kiek nenusileidžia.

Abu kačiukai turi „meino - meškeniko“ žavesio: purų kailiuką, storas letenėles, įspūdingą uodegą ir stambų, išraiškingą snukutį. Mėlynė pratinasi prie naujų sąlygų palengva - jai dar truputį nedrąsu. O Svarainis jau visiškai įsijautė į namų šeimininko vaidmenį. Sunku aprašyti, kokius triukus jis demonstruoja, kokius neįprastus žaidimus sugalvoja, – belieka susiimt už pilvo ir kvatoti, bežiūrint į jį. Prisižaidęs ir prisivalgęs, Svarainis virsta švelniu ir jaukiu pūkų kamuoliuku, kuris atsuka paglostyt pilvuką, prašosi paimamas ant rankų ir užmiega susiraitęs ant kelių. Be abejo, jis yra labai tvarkingas kačiukas – išmaudytas, "nukirmintas", "nublusintas", naudojasi kraiko dėžute ir nuolat prausia savo kailiuką.

Svarainis laukia savo būsimų šeimininkų skambučių nr. 8 606 98473 (jei globėja Margarita neatsiliepia, pabandykite paskambinti vėliau). Svarainis bus atiduodamas tik tvirtai apsisprendusiems žmonėms. Bus pasirašoma dovanojimo sutartis, taip pat šeimininkai įsipareigos jį kastruoti, kai ateis laikas.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai