Dovanojama 2m. mažaūgė, sterilizuota, gera kalytė

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Dovanojama 2m. mažaūgė, sterilizuota, gera kalytė

Sutartinė
ID: 5989719
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 17

Skelbimo aprašas

Smulkutės, pinčerio mišrūnę primenčios kalytės Tijos istorija prasidėjo prie prastos būdos, ant trumpų, sunkių grandinių, lauke, žiemą- vasarą tupinėjant kelių kvadratinių metrų plotyje, kenčiant badą, mokantis džiaugtis mažais dalykais ir iškęsti nuolatinį nepriteklių...

Tija į „Naminukų“ globą pateko kartu su savo mamyte Saba, kuri jau surado namus. Čia, ilmliosios kalytės labai greitai išmoko to, kas miesto šuniukams yra įprasta: jau per pirmą savaitę būdamos globėjos namuose, suprato, kad tualeto reikalams yra skirtas tik laukas, o pasivaikščioti galima ir pririštoms pavadėliu.

Smulkutė, kelių nesiekianti Tija, primena sumažintą stirnytę, kuri džiaugsmingai pasitinka pažįstamus žmones ir nors pradžioje nepatikliai aploja, tuos, kurių nepažįsta, jos pasitikėjimą pelnyti visai nesunku! Draugiška, neagresyvi, lipšni, supratinga ir paklusni, tokia, kurios neįmanoma nepamilti- taip galima drąsiai apibūdinti Tiją.

Jai maždaug 2 metai, jau sterilizuota, skiepyta ir visiškai pasiruošusi sutikti naujus šeimininkus! Tad jei svajojate apie kambarinę, mažutę kalytę, kuri savęs neįsivaizduoja niekaip kitaip kaip tik geriausia drauge ir patikėtine, skambinkite jos globėjai Astai 8 614 69186 (Vilnius)!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai