Dovana kuri patiks / Asmeninis numerologinis pagalbos kalendorius 2024

Dovana kuri patiks / Asmeninis numerologinis pagalbos kalendorius 2024

10 €
ID: 8067575
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7
Dovana kuri patiks / Asmeninis numerologinis pagalbos kalendorius 2024

Skelbimo aprašas

Mes dažniausiai norime bet kokia kaina stačia galva nerti į įvykių sūkurį, bandyti jėga pagreitinti tam tikrą veiksmą; tuo pačiu stebimės, kodėl vienas po kito aplanko praradimai ar nesėkmės, traumos ir sunkumai.
Visata yra lyg didis mokslininkas, kuris vadovaujasi skaičiais, formulėmis, dėsniais ir aukščiausiais įstatymais. Taip ir laikas turi savo tiksliškumą, priklausantį nuo mūsų asmeninės karmos, gyvenimo užduočių ir visokių kitų darbelių, kuriuos siela sau (ir ne tik) prisižadėjo atlikti. Gyvenimas yra kaip didžiulė mokykla, kurią lankant būtų naudinga žinoti, kada geriausia pasiraitoti rankoves ir kibti į darbus, kada geriau poilsiauti, kada tikslingiau sukaupti visas jėgas, ir kada viską daryti "lyg ant sparnų". Žinoma, išvengti povandeninių sūkurių ir atsakomybės yra neįmanoma, nes jie yra būtina patirtis, bet galima į veiksmą nerti tuomet, kai gyvenimo upės tėkmė nėra tokia arši ir negailestinga.
Tam Angelai žmonėms ir dovanojo šį kalendorių, kuris tarnautų kaip žemėlapis jo gyvenimo kelyje.
Asmeninis numerologinis pagalbos kalendorius 2024. Parengtas pagal tavo vardo, pavardės ir gimimo data. Prasminga dovana sau, artimiesiems, draugams, kolegoms, partneriams ir t.t. Kad jūsų gyvenime būtų daugiau sėkmingų ir laimingų dienų.

https://numerologija.wixsite.com/alla

Kontaktai

Vardas
Alla
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai