Didmeninė prekyba įvairiomis prekėmis iš Lietuvos ir iš užsienio

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Didmeninė prekyba įvairiomis prekėmis iš Lietuvos ir iš užsienio

Sutartinė
ID: 5675668
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 52

Skelbimo aprašas

Urminė prekyba Lietuvoje bei užsienio šalyse. Prekės iš Kinijos, Vokietijos, Lenkijos, Baltarusijos, Italijos, Turkijos, Anglijos (UK) ir kt. valstybių. Didmeninė prekyba autoservisų įranga, automobilių dalimis, santechnikos prekėmis, baldais ir namų apyvokos daiktais, rūbais, batais, bižuterija, maisto prekėmis ir gėrimais, grožio ir sveikatos prekėmis, kompiuterine technika, buitine chemija, darbo įrankiais ir kitais daiktais didmena už gerą kainą: http://www.bpgdidmena.lt/didmenine-prekyba . Partnerystė su mumis naudinga tuo, kad rūpinamės prekių logistika, galime pasiūlyti iki 2 kartų mažesnes transporto išlaidas ir 2-3 kartus mažesnes maržas. Bendradarbiaujame su daugiau kaip 200 patikimų didmeninkų 24-iose pasaulio šalyse. Kreipkitės į mus ir padėsime užmegzti ryšius. Jei mūsų svetainėje nerasite reikiamų prekių – susisiekite ir mes surasime Jūsų pageidaujamus didmeninės prekybos atstovus.

Kodėl pasirinkti mus?

Rūpinamės prekių logistika ir iki 2 kartų mažesnėmis transportavimo išlaidomis. Bendradarbiaujame su daugiau kaip 200 patikimų didmeninkų 24-iose pasaulio šalyse. Kreipkitės į mus ir padėsime su jais užmegzti kontaktus.


KONTAKTAI:
UAB Biznio Partnerių Grupė
Kauno g. 32, Vilnius, Lietuva. LT-03202.
Tel.: +370 643 43444, +370 644 80008
El.paštas.: [email protected]; [email protected]

Didmeninė prekyba, prekyba urmu, didmena, didmena Lietuvoje, importas, prekės iš Kinijos, prekės iš Vokietijos, prekės iš Italijos, prekės iš Turkijos, prekės iš Anglijos, prekės iš UK, prekės iš Lenkijos, prekės iš Baltarusijos, urminė prekyba, prekės automobiliams, autoservisų įranga, auto dalys, prekės sveikatai, grožio prekės, sporto prekės, laisvalaikio reikmenys, biuro reikmenys, kanceliarinės prekės, buitinė technika, namų apyvoka, interjero detalės, baldai, apranga, rūbai, batai, avalynė, elektronika, kompiuterinė įranga, maisto produktai gėrimai, buitinė chemija, santechnikos įranga, darbo įrankiai, urmu, didmenininkų kontaktai

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai