Didelės koncentracijos OMEGA - 3

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Didelės koncentracijos OMEGA - 3

19 €
ID: 5635951
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 62

Skelbimo aprašas

Fish Oil GP (90):
- pagerina širdies - kraujagyslių sistemos funkciją;
- sumažina trigliceridų lygį;
- palaiko normalų cholesterino lygį - sumažina cholesterino plokštelių susidarymo ant kraujagyslių sienelių pavojų, padidina jų elastingumą;
- pagerina kraujo apytaką;
-sumažina litogenines tulžies savybes;
- būtinas normaliai smegenų veiklai palaikyti;
- pagerina organizmo imuninę reakciją.

Niekam ne paslaptis, kokį svarbų vaidmenį, saugant sveikatą, atlieka taisyklingas maitinimas. Yra daugybė įrodymų, kad žuvų taukai ypatingai naudingi žmogui. Jis yra ne tik papildomas vitaminų A ir D šaltinis, bet ir turi sudėtyje polinesočiųjų riebiųjų rūgščių – eikozapenteno ir dokozaheksaeno, kurios priklauso nepakeičiamų omega-3 riebiųjų rūgščių grupei.
Omega-3 riebiosios rūgštys, įeinančios į ląstelinių membranų sudėtį, yra gyvybiškai būtinos žmogaus organizmui ir atlieka nepaprastai svarbų vaidmenį metabolizme. Kadangi žmogaus organizmas jų pagamina nepakankamai, ypač svarbu, kad jos patektų į organizmą su maistu.
Deja tik nedaugelis iš mūsų valgo pakankamą žuvies kiekį. Kompanija Santegra ® absoliučiai daugumai pagamino puikų natūralų Fish Oil GP produktą iš jūros žuvies kepenų. Iš viso tik trys Fish Oil GP kapsulės aprūpins būtinu maistinės medžiagos kiekiu gyvybiškai svarbių organų funkcijų ir širdies–kraujagyslių sistemos palaikymui.
Omega-3 riebiosios rūgštys apsaugo kraujagysles ir atstato jų elastingumą; užkerta kelią trombų susidarymui; sumažina cholesterino ir triglicerido lygį kraujyje; normalizuoja arterinį kraujospūdį; stabilizuoja širdies ritmą; reikalingas normaliam smegenų vystymuisi ir funkcionavimui; pagerina organizmo imunines reakcijas. Žuvų taukai teigiamai veikia sausą odą, ji tampa labiau švelni, lygi ir elstinga, pagerina plaukų struktūrą.
Fish Oil GP teigiamai veikia visus svarbiausius fiziologinius organizmo procesus. Jis gyvybiškai būtinas, kai racione yra napakankamas polinesočiųjų riebiųjų rūgščių kiekis.

Jaigu norėsite sužinoti daugiau, parašykite laišką ir aš atsiųsiu Jums papildu katalogą (Gamintojas: Santegra, JAV).

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai