Diavolesa.com - drabužiai ir aksesuarai Jūsų savitam stiliui!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Diavolesa.com - drabužiai ir aksesuarai Jūsų savitam stiliui!

Sutartinė
ID: 5533490
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 348

Skelbimo aprašas

Diavolesa.com – jaunatviški ir stilingi drabužiai, aksesuarai, avalynė merginoms ir vaikinams internetu! Naujoje e-parduotuvėje WWW.DIAVOLESA.COM rasite daugybę originalių aksesuarų, drabužių bei batų.
Mes siūlome tik stilingą bei madingą drabužių, aksesuarų ir avalynės asortimentą. Prekės yra kruopščiai parenkamos atsižvelgiant į vyraujančias mados tendencijas.
Siūlome aksesuarus ir Jūsų telefonui – tai įspūdingo dizaino originalūs telefonų dėkliukai, apsauginės nugarėlės, dangteliai. Dangtelius siūlome rinktis pagal Jūsų telefono gamintoją bei modelį: Samsung, Apple, Nokia, HTC, Motorola, LG, Sony, Blackberry.
Didžiulis aksesuarų asortimentas leis išsirinkti originalius papuošalus, papildysiančius Jūsų stilių. Išskirtinio dizaino papuošalai taip pat gali tapti nuostabia dovana gimtadienio ar kita proga!
Diavolesa.com prekes į visus Lietuvos miestus Jums pristatys nemokamai perkant už 40Lt ir daugiau! Jei užsakymo suma nesiekia 40Lt, pristatymas registruotu Lietuvos paštu kainuos vos 4Lt.
Prekių grąžinimo garantija net praėjus 14 dienų nuo prekių pristatymo Jums!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai