DELL Latitude10 planšetė su 3G, garantija

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

DELL Latitude10 planšetė su 3G, garantija

289,33 €
ID: 5638764
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 84

Skelbimo aprašas

DELL Latitude 10 juodas, Atom Z2760 1.8Ghz, 10.1" (1366x768) IPS Multi-touch, Intel GMA, 2GB, 64GB SSD, 3G modemas, 2 cell, Windows 8.1 Pro, idealus stovis, garantija iki 2016.12.30

http://dellshop.lt/dell-latitude-10-juodas-atom-z2760-1-8ghz-10-1-1366x768-ips-multi-touch-intel-gma-2gb-64gb-ssd-3g-modemas-windows-8-pro-1692.html

DELL Latitude 10 - lengva, tvirta, patogi nešiotis verslo klasės planšetė su pažangiu Intel procesoriumi. 10.1" lietimui jautrus ekranas yra pagamintas iš tvirto ir patikimo Corning® Gorilla® Glass stiklo. Planšetėje integruota greita SSD talpykla, leis akimirksiu užkrauti Windows sistemą bei mėgstamiausias programėles. Naudodami micro HDMI jungtį galėsite perkelti vaizdą į monitorių ar televizorių. Su šiuo planšetiniu kompiuteriu patogu tikrinti elektroninį paštą, naršyti internete, sekti naujienas ar bendrauti socialiniuose tinkluose keliaujant iš vieno verslo susitikimo į kitą. Tai inovatyvus ir funkcionalus sprendimas greitai besikeičiančiame verslo pasaulyje.

SPECIFIKACIJA
Modelis Dell Latitude 10
Ekrano dydis 10.1"
Ekrano tipas HD 1366x768 WLED IPS Multi-touch
Ekrano tipas Blizgus
Procesorius Intel Atom Z2760 (1.8Ghz, 1MB)
Atmintis (RAM) 2GB (1x2GB) 800MHz DDR2
Diskinis kaupiklis (HDD) 64GB Solid State Disk (SSD)
Vaizdo plokštė Intel GMA
Kortelių skaitytuvas SD
Kamera ir mikrofonas 2.0MP Front + 8.0MP Rear
Bevielis tinklas (WLAN) 802.11 a/b/g/n
Bluetooth Yra
Jungtys (1) USB 2.0, Audio, Mini HDMI, mUSB (charge only)
Baterija 2-cell Li-Ion
Baterija laiko iki (val.) 15
Operacinė sistema Windows 8.1 Pro (32 bit)
Svoris (kg) 0,658
Matmenys, mm Ilgis 274 x Plotis 176.6 x Storis 10.5
Papildomos savybės GPS, Touch Screen, Vidinis 3G modemas
Spalva Juodas
Garantija 3 metai (baterija 1 metai) Next Business Day

Dell Latitude – patikimi, našūs ir ilgaamžiai verslo klasės kompiuteriai
Dell Latitude serijos kompiuteriai yra sukurti taip, kad patenkintų visus verslo organizacijų vadovų ir jų darbuotojų poreikius. Tai produktyvūs, itin kokybiški, klasikinio solidaus dizaino kompiuteriai, galintys užtikrinti nenutrūkstamą, patogų ir greitą darbą.

Verslo iššūkius pralenkianti planšetinis kompiuteris
Dell Latitude 10 yra lengva, tvirta ir patikima lietimui jautri planšetė, kurioje sudėtos preciziškai ištestuotos ir suderintos naujausios technologijos, įgalinančios efektyvų ir našų darbą. Jame įdiegtas pažangus ir našus Intel mikroprocesorius, užtikrinantis nepriekaištingą produktyvumą. Modelis turi 10.1" (25.6 cm) įstrižainės lietimui jautrų HD ekraną su IPS technologija, todėl jis ne tik ryškiai ir detaliai perteiks visas spalvas, bet ir garantuos reikiamą spartą, dirbant su įvairiomis programėlėmis, naršant internete ar atliekant kitus darbus kur bebūtumėte. Šis planšetinis kompiuteris su Windows 8 sistema sukurtas taip, kad jį būtų patogu naudoti tiek darbe, tiek namuose ar kelyje.

Svarbiausia patogus ir nepertraukiamas darbas
Verslo segmente itin vertinama galimybė šios serijos kompiuterius greitai ir paprastai prijungti prie stacionarios darbo vietos, naudojant replikatorių (parduodamas atskirai). Jums nebereikės gaišti laiko mazgant ir prijungiant įvairiausius laidus. Akimirksniu prijungsite monitorių, išorinę klaviatūrą, pelę ir kitus įrenginius, reikalingus patogiam ir našiam darbui.
Dell Latitude 10 planšetinio kompiuterio baterija laiko iki 15 val., todėl galėsite nevaržyti savęs, būdami kelionėje. Be to, yra galimybė įsigyti lengvai keičiamą papildomą bateriją, jei yra reikalingas ypatingas mobilumas, ilgam ir nepetraukiamam darbui užtikrinti.

Užtikrintas mobilumas
Siekiant patenkinti net ir specifinius verslo poreikius bei užtikrinti nevaržomą mobilumą, šiame Latitude 10 kompiuteryje yra įmontuotos svarbiausios jungtys. Lengvai perduoti duomenis ar prijungti išorinius įrenginius galėsite per USB 2.0 jungtį. Su mini HDMI vaizdo išvestimi patogiai perkelsite vaizdą ant projektorių ar didesnių ekranų. Per audio jungtį galėsite klausytis kokybiškos stereo muzikos. Naudodami replikatorių užtikrinsite greitą ir patogų kompiuterio pajungimą prie stacionarios darbo vietos. Kompiuteryje veikia 802.11b/g/n ir Bluetooth ryšio sąsajos. Įmonių darbuotojams, dažnai dalyvaujantiems video konferencijose ar dirbantiems skirtingose vietose ir turintiems bendrauti tarpusavyje, tikrai bus naudingos net dvi integruotos kameros (2.0MP priekyje ir 8.0MP užpakalyje) bei skaitmeninis mikrofonas, slopinantis aplinkos triukšmą.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai