Degiklis i viadrusa

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Degiklis i viadrusa

Sutartinė
ID: 5617131
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 474

Skelbimo aprašas

Geriausias bei pigiausias budas - paversti jusu Viadrusa moderniu katilu , daugelis zmoniu jau nusivyle Viadrusu nes priversti dirbti kurikais.
Mes siulome jusu Viadrusa patobulinti ir nereikes mest malku kas 3 valandas.
Jau daugelį metų santechnikos ir šildymo srityje dirbant suradom būdą, kaip įprastus kietojo kuro katilus priversti dirbti taip, lyg namas būtų prijungtas prie centrinio šildymo. Musu degiklio privalumas , kad jis pagamintas is spiziaus, prie degiklio nepridega kuras ( nesikoksuoja ) , ugnis atsimusa i Viadrusa apatni vandens kontura,del to gaunasi didelis naudingumo koeficentas , ne taip kaip kurenant malkom siluma eina i kamina , istatant degikli lieka galimybe ji kurenti malkom, del to katilas pasidaro kombinuotas .



1. ĮSTATOMO DEGIKLIO PRIVALUMAI:

1.1 Šilumos ekonomiškumas 95%.

1.2 Užkrovos degimo laikas iki 6-7 DIENŲ

1.3 Kuras - anglis, medzio granules, grudai, grudu atliekos, durpių briketu atsijos ir kitos degios birios medžiagos.

1.4 Tai pastovi temperatūra visą šildymo sezoną, nebereikia dirbti kuriku kiekvieną dieną, nesikemša kaminai, nereikia statyti įdėklų kurie brangiai kainuoja, galimybė įstatyti į bet kurį jau naudojamą kieto kuro katilą.
1.5.paprastas bei patogus kompiuterio valdymas, lietuviska instrukcija, kompiuteris valdo keturis cirkuliacinius siurblius, yra galimybe pajungti kambario davikli
2. Taip pat turime ir gamykliškai pagamintų ir surinktų kieto kuro katilų kartu su degikliais (10nuotrauka) O šio degiklio dėka galima deginti įvairiausią birų kurą – pradedant tomis pačiomis pjuvenų granulėmis, anglimis ir baigiant rapsais, grūdais ar avižomis.

3. degiklis pagamintas voketijoje
Atliekame ir kitus šildymo bei santechnikos sistemų montavimo, remonto, nuotekų vamzdynų video diagnostikos darbus,
4. I komplekta ieina- degiklis,kompiuteris,ventiliatorius,bunkeris ,snekas, visi laidai bei davikliai, (,papildomu komponentu nebereikia)
4.1 patys sumontuojame,paleidziame,aptarnaujame,konsultuojame
4.2 garantija 2 metai. Aptarnavimas 24 val begyje
telefonai: 860021703
Kaip tai daroma galima paziureti paspaudus i nuoroda "interneto svietaine"

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai