Crest 3D White Professional Effects 40eur dantų balinimo juostelės

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Crest 3D White Professional Effects 40eur dantų balinimo juostelės

40 €
ID: 5636150
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 201

Skelbimo aprašas

Geriausią balinimo efektą suteikiančios juostelės. Pakuotėje yra 20 porų (40 vnt.) juostelių. Užsilipinkite juosteles kartą per dieną 30 -čiai min. ir jau po 3 dienų pamatysite pirmuosius rezultatus. Pilną rezultatą , pranokstantį lūkesčius gausite per 20 balinimo dienų!
Crest Whitestrips esantis vandenilio peroksidas yra saugi, dantis balinanti medžiaga, kuri ant danties paviršiaus skyla i vandenį ir laisvąjį deguonį. Chemiškai aktyvus laisvasis deguonis toliau skaido pigmentuotas dideles organines jungtis ( dėmes) į smulkesnes, bespalves chemines jungtis. Šis balinimo metodas yra saugus, greitas ir efektyvus. Balinimo efektas išlieka mažiausiai 18 mėn. garantuotai. Nerekomenduojama su šiomis juostelėmis balintis pirmą kartą, jeigu turite jautrius dantis. Rinkitės šias juosteles jeigu dantukai nėra jautrūs, o Jūs norite mėgautis profesionaliai balta šypsena!

NAUJIENA - šias 3D Professional Effects juosteles nuo šiol parduodam ir vienetais. Jeigu Jums visos pakuotės per daug, galite įsigyti kelis pakelius (pakelyje 1 juostele viršutiniams ir 1 apatiniams dantims) juostelių kelių dienų ar savaitės balinimo kursui. Kaina 1vnt/2,5eur

Taip pat turime padidintą pakuotę, 25 dienų balinimo kurso (25 poros juostelių), kaina 50 eur

• Originalios, iš USA.
• Siunčiam į visus miestus per 1d.d.
• Kaina 40 eur (pilnos vakumuotos pakuotės), 50 eur (pilnos padidintos pakuotės) 1vnt/2 eur
• Įvairios atsiskaitymo galimybės.
Tel.: 864833841
El. Pastas: [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai