Corten plieno pakeltos lysvės

Corten plieno pakeltos lysvės

120 €
ID: 8073958
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 8
Corten plieno pakeltos lysvės
Daugiau nuotraukų (4)

Skelbimo aprašas

Corten plieno pakeltos metalinės lysvės. Pagamintos Lietuvoje.

Akcija!
1 m x 1 m - 120 eur
1 m x 2 m - 150 eur
1 m x 3 m - 200 eur

https://ciamanokiemas.lt/parduotuve/kiemo-aksesuarai/pakeltos-lysves/corten-plieno-pakeltos-lysves/

Corten plieno pakeltos lysvės – nuostabus sprendimas artėjančiam pavasariui pasitikti!

Pristatome mūsų Corten plieno pakeltas metalo lysves: tobulas formos ir funkcijos derinys norintiems savo kieme užsiauginti šviežių daržovių.

Pagamintos iš aukščiausios kokybės Corten plieno, garsėjančio ilgaamžiškumu ir išskirtiniu atsparumu oro sąlygoms, šios lysvės suteiks Jūsų sodui modernios elegancijos. Dėl unikalaus Corten plieno atmosferos poveikio ilgainiui susidaro sodri, žemiška rūdžių patina, sukurianti įspūdingą vizualinį kontrastą su vešlia augalų žaluma. Ši natūrali rūdžių apdaila apsaugo plieną nuo korozijos ir užtikrina lysvių ilgaamžiškumą. Pamirškite medines lysves, kurios nuolatos turi būti atnaujinamos ar keičiamos ir mėgaukitės lysvėmis nereikalaujančiomis jokios papildomos priežiūros.

Mūsų pakeltos lysvės pasižymi švariomis linijomis ir minimalistiniu dizainu, kuris papildys ir pagražins bet kokią lauko estetiką.

Lysvės konstruojamos iš 1 metro ilgio ir 25cm aukščio lakštų, todėl galite susidėlioti įvairių dydžių lysves, išpildant visus savo poreikius.

Lengvai surenkamos ir montuojamos mūsų Corten plieninės pakeltos lysvės yra su iš anksto išgręžtomis skylėmis ir paprastomis surinkimo instrukcijomis, todėl tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems sodininkams. Nesvarbu, ar norite sukurti mažą daržovių kampelį savo kieme, ar besidriekiantį daržą, šios pakeltos lysvės yra puikus pasirinkimas Jūsų sodininkavimo eksperimentams.

Pagyvinkite savo sodo patirtį įsigydami mūsų Corten plieno pakeliamas sodo lysves ir paverskite savo lauko erdvę natūralaus grožio ir tvaraus gyvenimo prieglobsčiu.

Investuokite į kokybę, stilių ir ilgaamžiškumą naudodami mūsų aukščiausios kokybės sodo sprendimus ir leiskite savo sodui klestėti stilingai.

www.ciamanokiemas.lt

Corten gaminiai
www.ciamanokiemas.lt

Kontaktai

Vardas
Ieva
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai