CardioPhyt (60) - širdies kraujagyslių sistemai !

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

CardioPhyt (60) - širdies kraujagyslių sistemai !

30 €
ID: 2008628
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 648

Skelbimo aprašas

● pagerina širdies ir galvos smegenų aprūpinimą krauju;
● sumažina cholesterino lygį kraujyje;
● sustiprina kraujagyslių sieneles;
● sumažina arterinį spaudimą;
● normalizuoja širdies ritmą;
● energetiniu požiūriu palaiko širdies raumenį.

CardioPhyt™- puiki kompanijos Santegra® formulė, sukurta širdies- kraujagyslių sistemos aprūpinimui ir energetiniam palaikymui.

Gydytojų nuomone, egzistuoja visa širdies-kraujagyslių susirgimų rizikos faktorių grupė: padidėjęs žemo tankumo cholesterolio kiekis , aukštas arterinis kraujospūdis, nutukimas, diabetas. Kai kurie tyrimai parodė sąryšį tarp nedidelio antioksidantų lygio organizme ir padidėjusios širdies susirgimų vystymosi rizikos. Tokius rizikos faktorius, kaip paveldimumą ir amžių, neįmanoma kontroliuoti. Bet, pakeitus savo įpročius ir gyvenimo būdą, Jūs galite išvengti (arba blogiausiu atveju atitolinti) širdies-kraujagyslių sistemos susirgimus!
CardioPhyt™ sudėtyje yra visas vitaminų, mineralų ir vaistingųjų augalų spektras, reikalingas širdies-kraujagyslių sistemos funkcijos sustiprinimui ir normalizacijai.
CardioPhyt™ sumažina cholesterino lygį kraujyje, sustiprina kraujagyslių sieneles, pagerina širdies ir galvos smegenų aprūpinimą krauju, normalizuoja širdies ritmą, padidina imunitetą.
CardioPhyt™ sudėtyje taip pat yra antioksidantų, neutralizuojančių griaunantį laisvųjų radikalų poveikį organizmui. Šios medžiagos taip pat yra puikūs hepatoprotektoriai.

www.sveikatashop.lt

skype:allaart.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai