Butu nuoma Ventspilyje

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Butu nuoma Ventspilyje

Sutartinė
ID: 5606537
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 70

Apie

Savivaldybė
Užsienis

Skelbimo aprašas

Norite pailsėti prie jūros bet ne Palangoje ? Nuomojami butai Ventspilyje
Siūlome Jums nuostabu poilsį viename iš ramiausių ir gražiausių Latvijos pajūrio kurortų - Ventspilyje. Jūsų apgyvendinimui išnuomojami naujai įrengti, vieno kambario butai tylioje vietoje, Katolu ir Mieža gatvėse. Iki jūros – 15min.kelio pėsčiomis, už 10 min.kelio - vaikų parkas, už - 15 min. kelio atviras akvaparkas ir jūros parkas, PC „MEGA“ - 7min.kelio.

Nuomojamas jaukus, šviesus ir tvarkingas 2 kambarių butas Saulės g. 106. Butas ramioje vietoje, šalia pušynas su nemokamais treniruokliais bei sporto aikštele. Erdvus kiemas automobiliams.
Šalia – „Nuotykių parkas“ (Piedzīvojumu parks), Siauruko stotelė. Iki jūros – 20 min. kelio pėsčiomis. Parduotuvė – kieme.
Du atskiri kambariai, virtuve -atskiras kambarys.
Vonia ir tualetas atskirai. Švari rakinama laiptinė.

Butuose yra viskas, kas reikalinga Jūsų poilsiui ir kasdieniam gyvenimui: visiškai įrengta virtuvė su virykle, šaldytuvu, el.virduliu, indais, puodais ir stalo įrankiais, TV. Papildomai galima išsinuomoti 3 dviračius.
Automobilio parkavimas nemokamas.

Tapkite mūsų Draugais Facebook'e, spauskite "Patinka" ir gaukite specialius pasiūlymus, sekite naujienas: https://www.facebook.com/PoilsisVentspilyje

Rašykite, skambinkite, tarkimės ir pradėkite atostogauti!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai